Obavijesti

Sport

Komentari 308

Balić: Zašto smo pali u drugom dijelu? Pitajte našeg izbornika

Balić: Zašto smo pali u drugom dijelu? Pitajte našeg izbornika
1

Ivano Balić i Ivan Čupić dan nakon utakmice nisu odgovorili na pitanja zašto su pali u drugom dijelu i zašto nisu dobili više prilika. Pitanja su preusmjerili na izbornika...

VIDEO

Došao sam u hotel, legao u krevet i blejio u strop, sjetio se jutro poslije Blaženko Lacković osjećaja nakon utakmice.

- Nismo se baš družili, obično se ne družimo kad izgubimo. Svako je u nekim svojim mislima, sam sa sobom. Nije ovo nikakva drama, čovjek se navikne na te poraze u polufinalima - uspio se i nasmijati Ivano Balić, kojem nije smetala vruća atmosfera u beogradskoj Areni.

- A što ste mislili, da će navijati za nas? Razočaran sam, naravno da jesam, pogotovo zato što smo mi stariji već i malo isfrustrirani. Osvojili smo puno medalja svih ovih godina, ali trebali smo ih osvojiti još više - uvjeren je Balić.

Izbornik Goluža bio je najtužniji, polufinalni poraz njega je nekako najteže pogodio. Zamjerio je svojim igračima što nisu dali više u ovakvoj utakmici, tražio da se dobro pogledaju u ogledalo. Pogotovo kad je riječ o padu u drugom poluvremenu.

- Zašto smo pali? E, to je pitanje za izbornika - rekao je Balić.

Naravno, pitali smo izbornika...

- Nosila ih je publika, mi nismo bili pravi, a ispada i kao da su oni željeli pobjedu više od nas. Ostali smo dužni našim ljudima, iznutra osjećam da smo mogli dati puno više. Ovo je novi dan, poslije kiše uvijek dolazi sunce, ali naravno da ostaje žal za propuštenim. Tko zna kad ćemo opet imati ovakvu priliku - govorio je Goluža, očito neispavan i emotivno prilično iscrpljen.

Iscrpljeno je djelovao i Zoran Gobac. Nikome ništa ne zamjera.

- Nemamo mi problema s igračima, selekcija je bila izuzetno dobra. Ovi koji su na EP-u najbolje su što imamo u ovom trenutku. Za sljedeća natjecanja bilo bi dobro uvesti jednog ili dva nova igrača, tu prije svega mislim na Marina Marića - predložio je Gobac, koji je zvučao neobično mirno.

- Ušli smo u polufinale, a to je velik uspjeh. Objektivno, možda čak nismo ni očekivali da ćemo u tome uspjeti i zato mi ne pada napamet reći da ovaj poraz znači da je ovo neuspjeh - kaže Gobac.

Srbi slave, ali i brinu zbog ozljede Žarka Šešuma. I dalje nitko ne može sa sigurnošću reći što je doletjelo u njegovo oko.

- Meni se učinilo da je bila kovanica - kaže Ivano Balić.

- Atmosfera je bila takva kakva je bila, ali kod dva razlike za Hrvatsku osjećao sam se kao da smo u kazalištu. Da smo otišli na pet razlike, navijači bi bili 'mrtvi' - uvjeren je Zoran Gobac.

Nažalost, nismo otišli na pet. Umjesto toga, otišli smo u borbu za broncu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 308
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger