Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Balotelli je prgav, simulira, tuče, ali tukao sam i ja njega'

'Balotelli je prgav, simulira, tuče, ali tukao sam i ja njega'
3

Balotelli me udario laktom, ali ni ja mu nisam ostao dužan. Suci mu puno toga toleriraju, često mu progledaju kroz prste ovdje u Francuskoj, kaže stoper Angersa Mateo Pavlović

VIDEO

Angers je u dvoboju 7. kola remizirao (2-2) na gostovanju kod Nice, a jedan od najboljih igrača susreta bio je - Mateo Pavlović. Hrvatski branič postigao je i prvi gol na susretu, glavom poentirao nakon ubačaja Fulginija.

Bivši stoper Zagreba tijekom cijelog je dvoboja vodio i veliku bitku s Balotellijem, pa za Goal iz prve ruke prepričava svoju "borbu" s karizmatičnim talijanskim napadačem...

- Kao prvo ostaje nam žal za pobjedom, imali smo vodstvo 2-0, igrali jako dobro i mislim da smo mogli kod Nice do punog plijena. Sve do tog nesretnog penala bili smo bolja momčad, a onda su se oni vratili u život, pa nam je bilo jako teško igrati. Ma da nam je netko prije utakmice ponudio remi, svi bismo pristali na to, ali poslije 2-0 svi žalimo za pobjedom. Iako, bod u Nici je uvijek dobar - javio se iz Angersa za Goal Mateo Pavlović, pa nastavio:

- Moj gol? Iskreno, odmah sam znao da će biti gol. Bio je to odličan ubačaj, osjetio sam da ću doći do te lopte, pa išao odlučno do samoga kraja. Sve je bilo kako treba. Naravno da sam sretan i ponosan zbog tog gola.

Ligue 1 - OGC Nice vs Angers SCO

Kakve su ambicije Angersa ove sezone?

- U sezonu smo ušli s ciljem da ostanemo u ligi, tome težimo i to nam je najvažnije. Dobra smo momčad, onako svakome neugodan suparnik. Igramo dosta tvrdo, kompaktni smo i nikome neće biti lako s nama. Vjerujem da nećemo imati problema s ostankom, čak da bi mogli imati priliku za neke veće rezultate. Zašto ne? Tako smo i prošle sezone stigli do finala Kupa.

A kakav je vaš status kod trenera Stephanea Moulina ove sezone?

- Prvih par kola sam igrao, pa onda imao nekih problema s nogom. Sada sam se vratio u početni sastav, pa ćemo vidjeti kako će to biti dalje. Trener puno rotira momčad, tako da svi dosta igramo. Osjećam se odlično, igram dobro i u dobroj sam formi. A to mi je najbitnije. Dobro sam se snašao u Francuskoj, paše mi ovaj mentalitet i kultura, baš sam zadovoljan. Samo neka tako i ostane.

Jučer ste veliku bitku vodili s Mariom Balotellijem ...

- Haha, Balotelli kao Balotelli. Visok je, snažan, prgav, ali jako opasan igrač. U Nici se vratio u igrački život, očito i njemu paše ova klima, pa i život na Azurnoj obali. Vodili smo žestoku bitku, bespoštedno se borili, a na kraju je svatko dobio po jedan bod.

Vidjeli smo da je u jednoj situaciji vašeg suigrača udario nogom po licu (!?), kasnije simulirao kako je udaren laktom...

- Balotelli uvijek simulira, a suci mu često progledaju kroz prste. I čini mi se da ga ovdje dosta štite. I mene je u jednoj situaciji udario laktom, ali nisam mu ni ja ostao dužan. S njim je uvijek na rubu incidenta. I prije tog izjednačujućeg gola Nice je odglumio jedan prekršaj na centru, tu smo mu čisto uzeli loptu. Tukao je on mene, tukao i ja njega. Ali, stvarno je opasan igrač, tu nema dvojbe.

Ligue 1 - OGC Nice vs Angers SCO

Tko je po vama favorit za naslov u francuskoj ligi? Može li Monaco još jednom iznenaditi PSG?

- Ma ne može ih nitko iznenaditi, za mene bi bilo veliko čudo da PSG ne osvoji naslov prvaka. Pa naprijed imaju Neymara, Mbappea i Cavanija , mislim kako u nogometnom svijetu danas nema jačeg napadačkog trojca. Za Neymara i Mbappea ne znate koji je brži i nezgodniji dribler, a Cavani trpa šta god stigne. Stvarno ne vidim tko će ih zaustaviti.

Jeste li igrali protiv Mbappea?

- Ne, igrao sam prošle sezone protiv Monaca, ali on je tada ostao na klupi. A što reći o njemu? Moćan je, lagan, stvarno ide 'ko šiba'. Siguran sam da će biti prvaci s velikom bodovnom razlikom.

Vratimo se malo domaćim temama, vaš Zagreb danas je u trećoj ligi?

- Ma to je žalosno, da takav klub igra treću ligu. U Zagrebu sam počeo profesionalnu karijeru, naravno da sam vezan za taj klub, stalo mi je do njega. Ali, nije moj posao komentirati takve stvari.

A reprezentacija? Je li vas itko iz HNS-a kontaktirao, raspitivao se barem za reprezentativnu akciju u Kini ili dvoboj u SAD-u protiv Meksika?

- Ne, nitko me iz HNS-a nije zvao, niti kontaktirao. Niti za akciju u Kini, niti za dvoboj protiv Meksika. No, tu ne bih ni dobio slobodno, mi smo tada igrali finale kupa. Ali, vjerujem da ću, ako nastavim dobro i kontinuirano igrati, biti u kadru izbornika. Igram u ligi petice, tako da se uz dobre igre imam pravo nadati pozivu - završio je Pavlović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao