Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Barakude' otvaraju splitski EP, prijenosi na dva TV programa

'Barakude' otvaraju splitski EP, prijenosi na dva TV programa

Iskreno, nije momčad o kojoj bi trebali previše, iako se podrazumijeva da svakog suparnika cijenimo, poštujemo i tako ćemo se uvijek i postavljati. Važno je samo da mi s pravim pristupom uđemo u turnir, rekao je Tucak

VIDEO

Nakon dva dana natjecanja na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Splitu u ženskoj konkurenciji, sad je red došao na muškarce pa će tako u bazen i naše 'barakude'! Izabranici Ivice Tucka od 21 sat igraju protiv Maltežana.

Podsjetimo, hrvatski su vaterpolisti u skupini još s Grčkom i Francuskom, a tri momčadi iz skupine prolaze dalje pa sam prolaz sigurno nije upitan, ali jasno je da naši vaterpolisti pred domaćom publikom žele mnogo više.

POGLEDAJTE VIDEO: Roko, maskota EP-a u vaterpolu

Pokretanje videa...

Roko, maskota EP-a u vaterpolu 01:26

- S nestrpljenjem očekujemo početak Europskog prvenstva koje su konac dugačkih priprema, napornog ljeta u kojem smo igrali i Svjetsko prvenstvo. Odradili smo sve potrebno, reprezentacija je spremna za početak natjecanja i krećemo u ostvarenje što je moguće većeg, boljeg rezultata – rekao je izbornik Ivica Tucak.

Prvi protivnik je Malta koja, bez ikakvog podcjenjivanja, nema što tražiti protiv reprezentacije renomea Hrvatske.

- Iskreno, nije momčad o kojoj bi trebali previše, iako se podrazumijeva da svakog suparnika cijenimo, poštujemo i tako ćemo se uvijek i postavljati. Važno je samo da mi s pravim pristupom uđemo u turnir - objasnio je izbornik.

FINA World Championships

Dva su se puta susretale Malta i Hrvatska dosad, a u oba je navrata slavila Hrvatska. Prvi je to put bilo na Europskom prvenstvu u Beogradu 2016. godine kad je bilo 22:2 za Hrvatsku, a još je jednom Hrvatska slavila 16-5 što bi značilo da u dva susreta 'barakude' imaju gol razliku 38-7.

Prijenos je od 20 sati i 50 minuta na drugom programu HRT-a, a 40 minuta prije toga možete pogledati svečano otvaranje natjecanja. Sve utakmice prenosi Sportklub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...