Obavijesti

Sport

Komentari 128

Barça pobijedila Levante, Leo Messi zabio pa promašio penal

Barça pobijedila Levante, Leo Messi zabio pa promašio penal
1

U 61. minuti bio je siguran s bijele točke, a 15 minuta poslije poslao je loptu nebu pod oblake. Lionel Messi zabio je dva gola u pobjedi Barcelone nad Levanteom 4-1

VIDEO

Lionel Messi u dresu Barcelone ispisao je toliko pozitivnih rekorda da ih je teško izbrojati. No od ove nedjelje ušao je u knjige po lošemu. Promašio je penal u visokoj pobjedi "blaugrane" nad Levanteom, što mu je već šesti u posljednjih deset sezona u Primeri. Nitko nema više promašenih penala od njega, jednak broj ima Álvaro Negredo.

Ipak, zaboravit će čarobni Argentinac brzo taj detalj utakmice jer su Katalonci u drugom poluvremenu zabili četiri, a primili jedan gol za povratak na čelo španjolskog prvenstva nakon četvrtog kola. Strijelci za momčad Luisa Enriquea bili su Marc Bartra, Neymar te dvaput Messi, od čega jednom iz penala.

Levante je sačuvao praznu mrežu u prvom poluvremenu, čime je postao četvrti klub u četiri kola prvenstva koji u prvih 45 minuta nije primio gol protiv katalonskog velikana. Barcelona, čini se, kreće dizelaški, ali nije joj trebalo dugo da u drugom dijelu dođe do vodstva. Bartra je u 50. minuti iz blizine lijepo pogodio iz blizine za 1-0.

Domaćini su polako počeli mljeti goste iz Valencije, već do 61. minute riješili su pitanje pobjednika. Neymar je u 56. zabio drugi, a Messi u 61. minuti treći gol za europskog prvaka s bijele točke.

Tračak nade za Levante donio je Victor Casadesus u 66. minuti golom za 3-1. Messi je deset minuta potom dobio još jednu šansu iz penala u 76. minuti, ali poslao je loptu preko gola. Argentinac se, međutim, iskupio sjajnim golom za konačnih 4-1 kada je nanizao nekoliko protivničkih igrača u sebi svojstvenom prodoru te pogodio u donji desni kut.

Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta za pobjedničku momčad, a u finišu utakmice našao se u jednom duelu u gostujućem šesnaestercu nakon što je oklijevao s udarcem. Sudac, međutim, nije odlučio i treći put dosuditi penal za domaćine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige