Sport

Komentari 55

Barcelona je predstavila Xavija: Misija spašavanja je pred nama

Barcelona je predstavila Xavija: Misija spašavanja je pred nama

'Ne želim da me svladaju emocije, ali sav sam se naježio. Ovo je najveći klub na svijetu i radit ću puno da opravdam vaša očekivanja. Za Barcu nisu prihvatljiviji remiji i porazi, mi moramo pobjeđivati', rekao je Xavi

Barcelona je u ponedjeljak na terenu stadiona Camp Nou predstavila Xavija Hernandeza, svoju igračku legendu, kao novog trenera, a tom događaju prisustvovalo je oko 25.000 navijača. On je prvi trener koji je predstavljen pred navijačima na tribinama stadiona.

FC Barcelona unveil new coach Xavi

Xavi je potpisao ugovor do 2024., a sve je obavljeno na terenu stadiona. "Ovo je povijesni dan za Barcelonu. Dobrodošao Xavi", izjavio je pun emocija predsjednik kluba Joan Laporta. Xavi je istaknuo da je došao spreman za ovaj posao i da je Barca najveći klub na svijetu.

- Hvala svima. Ne želim da me svladaju emocije, ali sav sam se naježio. Ovo je najveći klub na svijetu i radit ću puno da opravdam vaša očekivanja. Za Barcelonu nisu prihvatljiviji remiji i porazi, mi moramo pobjeđivati u svim utakmicama. Došao sam spreman, moj DNK nije se promijenio. Mi moramo preuzeti stvari u svoje ruke, imati posjed lopte, stvarati prilike, biti žestoki. Pred nama je misija da spasimo puno toga što smo izgubili - istaknuo je Xavi.

FC Barcelona unveil new coach Xavi

Barcelona se trenutačno nalazi na devetom mjestu Primere, sa 11 bodova manje od vodećeg Real Sociedada i 10 manje od najvećeg rivala Real Madrida.

Najčitaniji članci