Sport

Komentari 6

Barcelona kolosalnome Messiju na stol stavlja doživotni ugovor

Barcelona kolosalnome Messiju na stol stavlja doživotni ugovor

Zabio je 699 golova, po aktualnom ugovoru je daleko najplaćeniji igrač svijeta sa godišnjom zaradom od 70 milijuna eura. Leu Barca nudi novi ugovor no ništa se neće dogovoriti bez igračeva oca, Jorgea Messija

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji svjetski nogometaš svih vremena Lionel Messi za tjedan dana proslavit će 33. rođendan, a Barcelona će mu ponuditi novi ugovor do ljeta 2023. godine, objavili su u španjolski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: LEO MESSI, ZLATNA KOPAČKA

Sadašnji ugovor, po kojem navodno zarađuje 70 milijuna eura po sezoni, ističe mu za godinu dana, a Barca očito želi da Messi ostane u klubu do kraja igračke karijere. 

U novom ugovoru bila bi i klauzula da se može raskinuti godinu dana ranije, odnosno u ljeto 2022. Vodstvo Barcelone sada čeka da se iz Argentine vrati Messijev otac Jorge kako bi zaključili detalje novog ugovora.  

Messi, koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri postigao čak 699 golova, je najplaćeniji nogometaš na svijetu, a iza njega je zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo, koji navodno zarađuje 56 milijuna eura godišnje.