Sport

Komentari 7

'Da sam predsjednik Barcelone, rekao bih upravi da odj**e!'

'Da sam predsjednik Barcelone, rekao bih upravi da odj**e!'

'Treba pronaći najbolje moguće rješenje. Pitali smo ga i ne želi se miješati, on čeka da vidi što će se dogoditi', osvrnuo se Gerard Pique (34) na sve što se događalo s Ousmaneom Dembeleom (24)

Modernije bih pristupio klubu. Promijenio bih mnogo stvari, započeo je stoper Barcelone Gerard Pique (34) na gostovanju kod streamera Ibaija Llanosa.

Sad već veteran u momčadi Barcelone imao je što za reći što se tiče poslovanja njegova kluba, a možda će ga malo 'smiriti' činjenica da su u smiraj prijelaznog roka Katalonci potpisali Pierrea Emericka Aubameyanga (32) i Adamu Traorea (26). 

No, nezadovoljni Ousmane Dembele (24) na kraju je ostao u klubu te će vjerojatno napustiti Barcelonu na ljeto. A cijelu je transfer politiku prokomentirao Pique.

- Promijenio bih mnogo stvari. Rekao bi cijeloj upravi da odj**u. Toksični su. I svi koji se osjećate kao netko u bližem krugu tih ljudi, od***te. - objasnio je Pique pa se osvrnuo i na Dembelea

- Razumijem obje strane. U poslu smo koji zahtijeva mnogo novaca, a svi žele obraniti svoje interese. Treba pronaći najbolje moguće rješenje. Pitali smo ga i ne želi se miješati, on čeka da vidi što će se dogoditi.

Od 2018. ne igra u španjolskoj nogometnoj reprezentaciji, ali ističe da nije zatvorio vrata. Nešto slično kao i Ivan Rakitić (33) s 'vatrenima'.

- Čovjek sam koji ako jednog dana kaže... J**emu, nazvao bih izbornika i rekao da bih se mogao vratiti. Ne želim u potpunosti otpisati mogućnost, 99% je to ne, ali ništa ne želim na 100% - zaključio je.

Najčitaniji članci