Obavijesti

Sport

Komentari 42

Barcelona u panici: Liverpool je nadmašio ponudom za De Ligta

Barcelona u panici: Liverpool je nadmašio ponudom za De Ligta
1

'Je li ovo bila moja zadnja utakmica za Ajax? Nemam pojma, ali ima dosta razgovora, pregovora... S kim? Sve ste vidjeli u novinama, izaberite sami', rekao je nizozemski stoper Matthijs de Ligt

VIDEO

Kapetan Ajaxa i nizozemski reprezentativac Matthijs de Ligt (19) zaludio je skaute diljem Europe, a stasitog i tehnički potkovanog braniča na svojoj strani želi imati svaki velikan koji iole drži do sebe.

Ajax je u nedjelju isprašio Utrecht s 4-1, dok je PSV kiksao protiv AZ-a i izgubio 1-0 i time kompromitirao svoje šanse za naslovom prvaka. Ajax kolo prije kraja ima tri boda prednosti i 14 golova bolju gol razliku od PSV-a. Stvar je jasna - novi prvak Nizozemske bit će upravo amsterdamski klub.

Razgaljeni igrači Ajaxa osvajanjem Eredivisie pronašli su kakvu-takvu utjehu zbog ispadanja od Tottenhama u polufinalu Lige prvaka. Oduševljen je bio i kapetan Ajaxa De Ligt, a nakon utakmice s Utrechtom odmah ga je dočekalo pitanje o klupskoj budućnosti.

- Je li ovo bila moja zadnja utakmica na Johan Cruyff Areni? Ne znam još, ali razgovori postoje, pregovara se. Dogovora još nema - kazao je De Ligt za Fox Sports pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- S kim pregovaram? Sve piše u novinama, birajte sami - kazao je dobro raspoloženi De Ligt.

Prema pisanju Mundo Deportiva, delegacija Barcelone u petak je otputovala u Amsterdam gdje su se sastali s Ajaxovim direktorom Edwinom van der Sarom, a tema sastanka bio je spomenuti De Ligt. Ipak, u priču se odlučio uplesti i Liverpool koji muku muči sa stoperima. Veći dio sezone proveli su bez ozlijeđenog Dejana Lovrena, a Joel Matip jednostavno nije klasa za najviše domete kojima Liverpool stremi.

Barcelona je u Amsterdam došla s 'kovčegom' od 70 milijuna eura, a 'redsi' su im spremni pokvariti planove puno većom ponudom. Španjolci ipak ne otkrivaju o kojem se iznosu točno radi, ali u 'blaugrani' sigurno nisu sretni ovakvim raspletom situacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu