Obavijesti

Sport

Komentari 47

Barcelonu čeka ludih 12 dana! Boatengu ukrali 400.000 eura

Barcelonu čeka ludih 12 dana! Boatengu ukrali 400.000 eura
4

Sutra u Lyonu u Ligi prvaka, subota u Sevilli (Primera), a onda: dva El Clasica u pet dana, oba u Madridu! Pred Barcom je ludih 12 dana, a Boatengu su za 'uvod' opljačkali kuću dok je igrao protiv Valladolida

VIDEO

Barcelona vodi u Primeri sa sedam bodova više od Atletica i devet velikih bodova prednosti pred Realom. Skupinu Lige prvaka prošli su 'usput', sad ih čekaju dvije utakmice osmine finala s Lyonom. Uzvrat igraju doma.

U španjolskom Kupu su u polufinalu, prva tekma s Realom završila je 1:1 na Nou Campu. Slijedi uzvrat u Madridu. Messi je zasad drugi golgeter Lige prvaka (6), a u Primeri su on i Suarez čudesno dobri: vodeći strijelci s 22 odnosno 15 postignutih golova.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Valladolid

Barca je u igri za sva tri trofeja. Zapravo je favorit ili među daleko najvećim favoritima i u Primeri, i u Ligi prvaka i u Kupu kralja. Ali Blaugrana u zadnje tri utakmice ima samo jednu pobjedu (tri remija), forma uopće nije bajna, a statusu favorita slijede opasne kušnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jer Barcelonu od sutra čekaju: četiri žestoka gostovanja. Svaka tri dana tekma. Liga prvaka kod Lyona, Primera u Sevilli pa - dva El Clasica u pet dana!

  • 19.02. Lyon-Barcelona (prva utakmica 1/8-ine osmine finala Lige prvaka)
  • 23.02. Sevilla-Barcelona (25. kolo Primere)
  • 27.02 Real-Barcelona (uzvrat polufinala Kupa kralja, prva utakmica 1:1)
  • 02.03. Real-Barcelona (26. kolo Primere)

U Lyonu i Sevilli su i favoriti i imaju pravo na pogrešku. Ali El Clasico... Kup je otvorena priča 100%, a ligaški obračun u Madridu unaprijed baca posebno svjetlo na tekmu kod Seville gdje se ne smije kiksati baš zato da bi se što komotnije došlo na noge Modriću, Ramosu i ostalim Merenguesima.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Valladolid

Uvod u tih 12 dana daleko od Nou Campa imali su u subotu, kod kuće s Valladolidom. Pobijedili su 1:0, jedva, iz penala. Messi je jedan zabio, a jedan promašio, pet minuta prije kraja. Minimalna pobjeda nakon tri uzastopna remija.

Trener Valverde je odmarao Suareza pa je Kevin Prince Boateng igrao prvih sat vremena utakmice. Dok se on borio sa stoperima Valladolida, lopovi su se (daleko uspješnije) borili s njegovim vratima i sefom.

Kad je došao doma Boateng je vidio da je, što u 'kešu', što u nakitu, lakši za 300-400.000 €. Policija radi, zasad kao Boateng protiv Valladolida: trude se, ali nisu nešto efikasni. Na sreću, tijekom pljačke nitko od ukućana nije bio doma.

Slično se dogodilo Jordiju Albi prošle godine dok je Barca gostovala kod Intera. Lopovi su tada Albu pokrali dok mu je obitelj bila u stanu, ali na sreću - ima toliko veliki stan da ni članovi obitelji, ni zaštitari - nisu shvatili da ih pljačkaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu