Obavijesti

Sport

Komentari 98

Morales briljira u Malagi: Messi zabio svim klubovima u ligi...

Morales briljira u Malagi: Messi zabio svim klubovima u ligi...
5

Morales, koji je u Malagi na posudbi iz Dinama, u utakmici protiv Vallecana imao je dvije asistencije i zabio je prekrasan gol. Celta i Barcelona su u Vigu odigrali 2-2

VIDEO

Na krilima odlično raspoloženog Pedra Moralesa Malaga je pobijedila na gostovanju kod Rayu Vallecana 3-1 u 29. kolu Primere.

Morales, koji je u Malagi na posudbi iz Dinama, u utakmici protiv Vallecana imao je dvije asistencije i zabio je prekrasan gol.

Malaga je povela u 21. minuti, a Morales je tom prilikom asistirao za gol Weligtona. Domaćini su izjednačili deset minuta kasnije preko Pitija iz penala.

Novu asistenciju Morales je podijelio u 55. minuti kada je asistirao za gol Baptisti koji je zabio za vodstvo Malage 2-1.

Odličnu igru Morales je okrunio prekrasnim golom u 86. minuti kada je fantastično pogodio s 25 metara.

Malaga je pobjedom skočila na 5. mjesto Primere s 47 bodova.

Barci samo bod u Vigu

Nogometaši Barcelone odigrali su samo 2-2 na gostovanju kod Celte u Vigu. Golova nije bilo do 38. minute, a onda se za erupciju oduševljenja na stadionu Municipal pobrinuo Insa koji je odlično iskoristio lijepi prodor Orellane.

Barcelona je izjednačila samo pet minuta kasnije. Messi je dugom loptom prebacio obranu Celte i izbacio Tella u situaciju jedan na jedan s golmanom domaćina. Napadač Barce je rutinirano zabio za 1-1.

Kada su Katalonci u 73. minuti golom Messija uspjeli okrenuti vodstvo Celte činilo se da će uzeti sva tri boda u Vigu, međutim domaćin je do boda došao u samoj završnici susreta. Messi je ovim golom postao drugi igrač u povijesti Primere koji je unutar jedne sezone postigao pogodak baš svim klubovima lige.

U 89. minuti Orellana je upisao drugu asistenciju na utakmici, a Oubina je pogodio za 2-2.

Unatoč remiju Barcelona je i dalje uvjerljivo prva momčad Primere sa 75 bodova, 14 više od Reala koji ima utakmicu manje.

Danijel Pranjić počeo je utakmicu za Celtu, a igrao je do 69. minute.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani