Obavijesti

Sport

Komentari 65

Barić: Nikad nisam i nikad ne bih promijenio svih 11 igrača

Barić: Nikad nisam i nikad ne bih promijenio svih 11 igrača
1

U odnosu na Hapoel Nenad Bjelica je protiv Rudeša promijenio svih 11 igrača, a oni su ga potpuno iznevjerili i pošteno se izblamirali. Prednjačili su Lecjaks, Lešković, Hodžić...

VIDEO

Nikad u karijeri nisam napravio ovo što i Nenad Bjelica i nikad ne bih. Pa to nema nikakvog smisla. Ovih 11 igrača koje je stavio protiv Rudeša, mogao je staviti u nekoj utakmici u tjednu, primjerice, protiv Dubrave ili Kerestinca, nevažno, a ne u utakmici za bodove. Nepotrebno je izgubio dva boda, smatra Otto Barić.

Rudeš je u Maksimir stigao sa samo četiri zamjene, nije ih bilo ni za popunu zapisnika. Da stvar bude bolja, ili lakša za Dinamo, u momčadi Rudeša bilo je čak sedam igrača koji nikad nisu igrali prvu ligu. I umjesto da osvoji tri boda, Bjelica je, u odnosu na Hapoel, promijenio svih 11 igrača. Ne jednog, dvojicu, već svih 11.

- Imao je protiv Hapoela momčad koja je igrala dobro. Mogao je izmijeniti dva, tri igrača i ostaviti ovih osam koji su igrali dobro i dodati, recimo, tog malog Majera, Fiolića, pa da vidi kako oni igraju s najboljima, odnosno, kakvi su u najboljoj momčadi. Puno je logičnije da je izmijenio trojicu, pa ako Dinamo vodi, ubaciti još trojicu i vidio bi šest novih igrača i imao tri boda. Za ovu, nazovimo je B momčad, ima vremena - smatra Barić.

No, čak i takav Rudeš, sklepan od igrača posuđenih sa svih strana bio je prejak za ‘modre’, koji su se pošteno izblamirali.

- Moram sad vidjeti tko je za Dinamo, tko nije. Oni koji ne mogu igrati u ovakvoj utakmici ne trebaju mi - kaže Bjelica.

Za početak, s mjeseca se vidi da za Dinamo nije Jan Lecjaks. Svima je jasno da je daleko najslabiji igrač. Utakmica protiv Rudeša i kiksevi u obrani samo su potvrdili taj status, a uvidio je to i Bjelica koji ga je jučer poslao u drugu momčad "modrih". No on ne bi trebao biti jedini.

Varaždin: NK Varaždin i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu

Marko Lešković za Dinamo je debitirao u veljači 2017. i od tada nije pokazao ništa. Iako je pompozno najavljivan i solidno plaćen, u Dinamu se nikako nije snašao.

Treći igrač upitne kvalitete za Dinamo je Armin Hodžić, kojeg prati glas igrača za male utakmice. I doista, kad pogledate, Hodžić u HNL-u nije zabio gol Hajduku, a Rijeci je zabio samo jednom i u ovom trenutku je iza Gavranovića i Budimira. Potonji se protiv Hapoela pokazao kao robusan centarfor koji može primiriti i zadržati loptu. Uostalom, Budimir je prošle sezone u prvenstvu u 21 utakmici za Rudeš zabio 13 golova, dok je Armin Hodžić za Dinamo u 24 nastupa zabio tek šest.

- Pričali su da je Rudeš promijenio momčad, da su to sve novi igrači. Jesu, ali i Dinamo je u toj utakmici imao sve nove igrače i izgubio prednost. Preozbiljno je prvenstvo da bi se bacali bodovi. Ja to nikad ne bih napravio, ima drugih načina. Lijepo bi rekao igračima: ‘Fala lepo, dečki, igrate u nekoj drugoj utakmici’ - kaže Barić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom