Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
82 komentara

Barić poziva na oprez: Dinamo protiv Austrije neće biti favorit

Previše se podcjenjuje kvaliteta bečke Austrije. Mislim da su šanse za prolazak ‘modrih’ u Ligu prvaka 55-45 posto, rekao je bivši hrvatski izbornik Otto Barić

Anto Magzan/Pixsell
Foto: Anto Magzan/Pixsell
82 komentara

Svi tvrde da je Dinamo apsolutni favorit protiv bečke Austrije. Ne, ne bih se složio. To će biti izjednačena utakmica, kaže bivši hrvatski izbornik Otto Barić koji je slavu stekao trenirajući austrijske klubove i reprezentaciju.

- Kažu, šanse su 65-35 za Dinamo. Ja tvrdim da su šanse 55-45 za Dinamo, ako ne i 50-50 - dodaje herr Otto i napominje:

- Austria Beč je klub koji s Rapidom predstavlja vrh austrijskog nogometa. Bečani u percepciji uvijek slove kao tehnički najbolja momčad.

Austriju Beč s klupe vodi naš Nenad Bjelica.

- Dobro ga znam, uostalom ja sam ga i pozivao u hrvatsku reprezentaciju. Bistar momak koji je sada vrlo perspektivan trener. Već se dokazao u austrijskom nogometu. Dobro poznajem i Thomasa Paritsa, sportskog direktora Austrije. On  je naš Hrvat iz Gradišća, igračka legenda kluba i dugogodišnji austrijski reprezentativac. Ambiciozan je i tu leži opasnost za Dinamo - kaže Barić i upozorava:

- Austria je bolja nego što je se tretira. Dinamo će morati pružiti vrhunske partije da je eliminira. Dugo u Europi nisu ništa napravili, misle da je sad trenutak. Dinamo će se namjeriti, nesumnjivo, na suparnika koji želi proći. To svima u zagrebačkom klubu treba biti jasno.

Naši partneri pišu
Message