Sport

Komentari 2

Bartolec zabio prvi gol u sezoni

Bartolec zabio prvi gol u sezoni

Pomogao je hrvatskom reprezentativcu i protivnički golman koji je loše reagirao, a bio je to prvi gol ove sezone nekadašnjeg dinamovca i člana Lokomotive u 33. nastupu u svim natjecanjima

Nakon više od tri i pol mjeseca svoje nogometno prvenstvo nastavili su i Danci. Prvu su utakmicu poslije stanke odigrali još u četvrtak Aarhus i Randers, a 25. kolo nastavljeno je u ponedjeljak.

Najuvjerljiviji je u četiri utakmice bio Kopenhagen koji je s 4-1 slavio na gostovanju kod Lyngbyja. A pečat na pobjedu gostiju stavio je Karlo Bartolec zabivši gol iz slobodnog udarca u sudačkoj nadoknadi.

Pomogao je hrvatskom reprezentativcu i protivnički golman koji je loše reagirao, a bio je to prvi gol ove sezone nekadašnjeg dinamovca i člana Lokomotive u 33. nastupu u svim natjecanjima.

Bartolec je, pak, u igru ušao tek nekoliko minuta ranije, u 88. minuti, dok je drugi Hrvat u Kopenhagenu, Robert Mudražija, zaigrao tek od 84. minute.

S ova tri boda Kopenhagen je smanjio zaostatak na devet bodova za vodećim Midtjyllandom koji je kod kuće izgubio od Horsensa (0-1).

Najčitaniji članci