Obavijesti

Sport

Komentari 26

Ako Messi javno kaže da ostaje, Bartomeu će dati ostavku...

Ako Messi javno kaže da ostaje, Bartomeu će dati ostavku...

Manchester City, kao i cijela javnost, osluškuje i čeka daljnje informacije s Camp Nou, a svima je jasno da su 'građani' najveći favoriti za njegovo dovođenje. Prvo zbog Pepa Guardiole, a onda i zbog novca

VIDEO

Što će biti s Messijem i hoće li zaista napustiti Barcelonu? Pitanja su na koja navijači Blaugrane već danima traže odgovor, ali problem je što odgovor nemaju ni čelnici kluba. 

I tako je to od utorka kada je Leo poslao faks na adresu kluba i zatražio raskid ugovora te ostavio sve u klubu u šoku. Predsjednik Joseph Maria Bartomeu odmah je sazvao sastanak s Upravom, ali problem je taj što Messi ne želi razgovarati ni s kim od čelnika pa je mali problem kako ga nagovoriti da ostane.

No došlo je do malog obrata. Španjolski mediji su prethodnih dana pisali kako će Messi bojkotirati treninge, ali ti isti mediji sada pišu kako će Argentinac već u nedjelju doći u Barcelonu kako bi se testirao na korona virus, a onda će u ponedjeljak započeti pripreme s novim trenerom Ronaldom Koemanom.

firo Champions League: 08/14/2020 1/4 final, quarter final FC Bayern Munich, Munich - FC Barcelona

Očito je Messi skužio da od bojkota neće ništa dobiti, a ovako, ako mu ne uspije plan s klauzulom o besplatnom odlasku, bi možda mogao nagovoriti klub da ga ipak proda. 

Odnos Bartomeua i Messija se godinama pogoršavao, a došao je do te razine da Leo više ne želi razgovarati s njim te mnogi smatraju da je upravo on razlog njegove želje za odlaskom. Ipak, predsjednik Barce je svjestan situacije pa je spreman dati ostavku samo da Argentinac ostane. 

FC BAYERN MUENCHEN - FC BARCELONA, Football UEFA Champions League

Kako piše Marca, Bartomeu ne želi biti prepreka i razlog Messijevog odlaska pa je spreman odstupiti sa svoje pozicije na koju je došao 2014. godine. Ali postoji jedan uvjet. Argentinac mora javnosti reći da će ostati.

Barca

Manchester City, kao i cijela javnost, osluškuje i čeka daljnje informacije s Camp Nou, a svima je jasno da su 'građani' najveći favoriti za njegovo dovođenje. Prvo zbog Pepa Guardiole, a onda i zbog novca. No postoje i neki igrači poput Erica Garcije i Angelina koje Barca već neko vrijeme želi dovesti, a španjolski mediji šuškaju da bi i oni također mogli biti uključeni u Messijev transfer ako do njega uopće dođe...

Situacija se u Barci stalno mijenja, a odgovor hoće li Argentinac ostati, ne može dati nitko... Osim njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju