Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bartulović je "srušio" Šahtar: Eduardo mi je prvi čestitao...

Bartulović je "srušio" Šahtar: Eduardo mi je prvi čestitao...
1

S dva gola Mladen Bartulović je srušio Eduardov i Srnin Šahtar. Bartuloviću je prvi čestitao Eduardo. Karpat je je napravio veliko iznenađenje pobjedom protiv Šahtara

VIDEO

Za najveće iznenađenje 9. kola ukrajinske Premierlige pobrinuo se hrvatski igrač Mladen Bartulović, koji je s dva gola potopio aktualnog prvaka i prvoplasiranu momčad Šahtara.

Bivši lijevi bek Hajduka i povremeni reprezentativac Mladen Bartulović bio je dvostruki strijelac za svoj klub Karpati iz Lavova, koji je iznenadio vodeću momčad Šahtara 3-1. Bartulović je zabio iz kaznenog i slobodnog udarca za 2-1 i 3-1.

- Slavili smo dugo, ne dobiva se Šahtar baš svaki dan. Oni su u Ukrajini ono što je Barcelona u Španjolskoj – kazao je Bartulović, kome je prvi čestitao – Eduardo.

- Dudu je sjajan momak, znamo se još iz mlađih reprezentativnih kategorija. Srna nije igrao, čestitao bi mi i on – uvjeren je Bartulović koji vjeruje da bi mogao opet zaigrati sa Srnom i Duduom u kockastom dresu.

Svjestan je kako su trenutno u prvom planu neki mlađi igrači, no činjenica je kako izbornik nije zadovoljan tim rješenjima.

- Na meni je da treniram, igram i nadam se. Dolaze mlađi ali meni je tek 26 i ako izborniku trebam, tu sam. Nadam se da će me se sjetiti još koji put.

Bartulović se u Ukrajinu preselio iz Hajduka u srpnju 2006. godine. Kupio ga je Dnipro, no u njemu je igrao najmanje, jer je posuđivan u Krivbas i Arsenal, da bi na početku ove sezone prešao u Karpate. U Ukrajini se oženio, a supruga Natali i kćerkica Nikolina glavni su razlog što mu se iz Ukrajine ne ide.

- Imam ugovor, lijepo mi je ovdje, izgradio sam i ime u ukrajinskom nogometu i ne žurim u neizvjesnost. Još sam mlad, ima vremena za nešto više – kaže Bartulović, koji jedva čeka ljetne pauze, koje uglavnom provodi u svojim Kaštelima.

- Jedva čekam ljeto i odmor s mojim društvom iz konobe ''Intrade'' u Kaštel Starom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...