Obavijesti

Sport

Komentari 288

Bašić: Za Balića nema mjesta u toj reprezentaciji, igra drukčije

Bašić: Za Balića nema mjesta u toj reprezentaciji, igra drukčije
4

Balić je nebitan u ovoj priči. U ovoj reprezentaciji on nema mjesta. On i Duvnjak su različiti igrači. Meni se apsolutno više sviđa Duvnjakov rukomet, veli Bašić za net.hr

Sedam utakmica i sedam pobjeda, zasad. Iako Hrvatska igra fantastično na SP-u, konstantno se priča o Ivanu Baliću. Mirko Bašić misli da su to 'priče u prazno'.

-  Balić je nebitan u ovoj priči. U ovoj reprezentaciji on nema mjesta, igra drukčije. On i Duvnjak su različiti igrači. Meni se apsolutno više sviđa Duvnjakov rukomet. Igra je s njim mnogo raznovrsnija, opasniji je po suparnički gol. Naravno, puno se brže i igra. Balićeve kvalitete se znaju, tu ništa nije sporno. Samo, on već godinama nije promijenio svoju igru. Više nema eksplozivnosti, više nije igrač kao prije. Nije pročitana knjiga, ali jednostavno tjelesno ne može ispratiti što se zahtijeva od njega - rekao je proslavljeni golman za net.hr.

Bašić je iskreno rekao kako ga Goluža nije namjeravao zvati.

- Izbornik mi je priznao da ga je doista zvao, da mu je htio reći da nije u planu za SP. No, Ivano mu se nije javljao na pozive. 

OVDJE pročitajte izvorni članak.