Obavijesti

Sport

Komentari 31

'Batman' opet zablistao nakon što ga se Chelsea lako odrekao

'Batman' opet zablistao nakon što ga se Chelsea lako odrekao
1

Batshuayi, njihov novi 'Batman', zabio je pet golova u tri utakmice. 'Žuti zid' dobio je novog miljenika, ovaj zabija kako se sjeti, a čini se da je od prethodnika iz Gabona, Aubameyanga, pokupio i slavni nadimak

VIDEO

Borussia Dortmund dobila je novu napadačku zvijezdu! Potvrdilo se to u fantastičnoj utakmici 1/16 finala Europske lige na njihovom Westfalenu gdje su uz preokret slomili dobru talijansku Atalantu 3-2.

Junak utakmice je belgijski napadač Michy Batshuayi (24) koji je stigao u klub zadnjeg dana zimskog prijelaznog roka kao zamjena za odbjeglog Pierrea-Emericka Aubameyanga koji je preselio u Arsenal.

Poznata vam je trampa - Chelsea je doveo Oliviera Girouda, a Michyja, rezervnog napadača, poslao na posudbu u Dortmund.

Batshuayi, njihov novi 'Batman', zabio je pet golova u tri utakmice. 'Žuti zid' dobio je novog miljenika, ovaj zabija kako se sjeti, a čini se da je od prethodnika iz Gabona, Aubameyanga, pokupio i slavni nadimak - Batman. 

Zabio je Atalanti u 91. za pobjedu.

Schürrle je pogodio u 30. minuti, pa Slovenac Iličić preokrenuo golovima u 51. i 56. minuti, a onda je na scenu stupio Michy Batshuayi.

Arsenal i Milan uvjerljivi

Arsenal je bio jednako uvjerljiv u Švedskoj, gdje je gostovao kod Östersunda, kluba koji postoji kraće nego što je Arsene Wenger na klupi topnika! I jedno i drugo dogodilo se 1996., samo je Wenger stigao mjesec dana ranije...

Nacho Monreal zabio je u 13. minuti, Papagiannokoulos u 24. autogol, a Özil u 58. za 0:3. Sead Kolašinac vratio se nakon ozljede i ušao u 73. minuti.

Milan je s 3:0 u Bugarskoj svladao Ludogorec golovima Cutronea u 45., Rodrigueza iz penala u 64. i Borinija u 90. minuti. Nikola Kalinić zbog ozljede nije bio u kadru, a zanimljivo je kako je Gennaro Gattuso zabranio igračima da napuštaju hotel u Bugarskoj, pa su čak i lagani trening večer uoči utakmice odradili u - restoranu!?

Ludnica u Francuskoj

Preokret dana izveo je moskovski Lokomotiv u Nici. Mario Balotelli pogodio je u 4. i 28. minuti iz jedanaesterca, te je Nica vodila s 2:0. No, u 45. je Manuel Fernandes iz penala smanjio, da bi u 67. Nica ostala bez isključenog Colyja.

A Manuel Fernandes zaključio je hat-trick i veliki preokret za 2:3 pogocima u 69. i 77. minuti. Vedran Ćorluka bio je na klupi Moskovljana.

Marseille je kod kuće razbio Bragu s 3:0 (Germain 4., 69., Thauvin 74.), Sociedad i Salzburg odigrali su 2:2 (Odriozola 57., Januzaj 80. / Oyarzabal 27. - autogol, Minamino 90.) u utakmici s čak 11 žutih kartona, u kojoj je Ćaleta Car igrao cijeli susret, a Pongračić 20 minuta.

Dok je Athletic Bilbao s 3:1 prošao Moskvu i vjerojatno izbacio Spartak. Aduriz je pogodio u 22. i 39. minuti, Kutepov zabio autogol u 45., a poraz je samo ublažio Luiz Adriano u 61. minuti. Mario Pašalić ostao je na klupi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku