Obavijesti

Sport

Komentari 41

Bayern pregazio M'gladbach i sustigao Dortmund na vrhu!

Bayern pregazio M'gladbach i sustigao Dortmund na vrhu!
1

Borussia je na polovini prvenstva imala čak devet bodova više od Bayerna, no u sedam kola drugog dijela sezone sve je prosula. Momčad iz Dortmunda još uvijek vodi, ali samo zbog nešto bolje gol razlike

VIDEO

U derbiju 24. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern, kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, je na gostovanju pobijedio Borussiju Mönchengladbach sa 5-1, iskoristivši kiks Borussije Dortmund, koja je izgubila kod Augsburga pa sada oba sastava imaju po 54 boda.

Borussia je na polovini prvenstva imala čak devet bodova više od Bayerna, no u sedam kola drugog dijela sezone sve je prosula. Momčad iz Dortmunda još uvijek vodi, ali samo zbog nešto bolje razlike pogodaka.

Bayern je u Mönchengladbachu odigrao sjajno uzvrativši Borussijii za domaći poraz 0-3 u listopadu prošle godine. Bavarci su već nakon 11 minuta vodili sa 2-0 golovima Javia Martineza (2) i Thomasa Mullera (11). Smanjio je Lars Stindl u 37. minuti, no gosti su uzvratili s tri nova gola za uvjerljivu pobjedu. Strijelci su bili Robert Lewandowski (47, 90-11m) i Serge Gnabry (75).

U ranije odigranom susretu Eintracht je u Frankfurtu pobijedio Hoffenheim sa 3-2, a prvi gol na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Bayer Leverkusen je rutinski stigao do pobjede protiv Freiburga 2-0, a golove su zabili Charles Aranguiz (4) i Leon Bailey (73). Tin Jedvaj je odigrao cijeli susret za 'apotekare'.

RB Leipzig je na gostovanju pobijedio Nurnberg sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Lukas Klostermann u 40. minuti. Domaćin je u 10. minuti imao jedanaesterac, ali je Hanno Behrens pogodio vratnicu.

Fortuna je deklasirala Schalke pobijedivši u Gelsenkirchenu sa čak 4-0, a golove su zabili Lukebakio (35-11m), Kownacki (62, 84) i Raman (68).

Borussia je tako ostala na 54 boda, koliko ima i Bayern na drugoj poziciji, ali uz dva gola slabiju razliku pogodaka. Treći je RB Leipzig sa 45 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger