Obavijesti

Sport

Komentari 72

BBB Fan Club traže ostavku Zorana Mamića i ispriku igrača

BBB Fan Club traže ostavku Zorana Mamića i ispriku igrača
1

"Nakon zadnje sramotne predstave Dinama u Europi tražimo neopozivu ostavku trenera Zorana Mamića, javnu ispriku igrača i skidanje kapetanske trake Antolića"

VIDEO

BBB Fan Club, navijačka skupina Dinama koju se povezuje sa Zdravkom Mamićem, objavila je oštro priopćenje nakon što su "modri" izgubili od Astre i ispali iz Europske lige.

Boysi traže smjenu trenera Zorana Mamića, javnu ispriku igrača te oduzimanje kapetanske trake Domagoju Antoliću. Donosimo priopćenje u cijelosti:

"Svaki početak nove nogometne sezone za zaljubljenike u modri klub uvijek sa sobom nosi iščekivanje ždrijeba kvalifikacijskih utakmica Lige prvaka ili Europa lige. Svake godine Dinamovi apetiti su isti, pokoja pobjeda, još boda tri i napokon toliko željno iščekivano europsko proljeće.

Na kraju, svake godine po istom principu Dinamo se pozdravlja s daljnjim Europskim natjecanjima već do sredine 11. mjeseca, a ako nas baš posluži sreća, onda strepimo do zadnje europske utakmice u skupini s nadom ne bi li ove godine Dinamo ipak nešto napravio. Ali sve što dobijemo na kraju svake godine je samo još jedno u nizu razočarenja... I obećanje kako će već slijedeća godina biti bolja.

Po takvome, do sada već uhodanom principu, niti ove sezone nije bilo ništa drugačije. Na početku sezone najavljivao se novi pohod na prezimljavanje u Europi i nikad jači Dinamo... A dobili smo trenera koji to nije, preplačene pi*ke od igrača koje se prešetavaju po terenu, niz novih sramotnih igara i poraza bez ispaljenoga metka od momčadi u nikad lakšoj i "prolaznijoj" skupini.

Iz utakmice u utakmicu pogubljeni trener i igrači sramote plavi dres i sveti klub za koji igraju, a nitko za to ne odgovara. Zadnjoj u nizu sramotnih igara svjedočili smo u četvrtak protiv Rumunjske Astre gdje su i trener i igrači još jednom demonstrirali antinogomet, nezalaganje na terenu i totalno trenersko neznanje na klupi.

Od samog početka pružali smo klubu bezuvjetnu podršku uz jedini uvjet da se na terenu gine za plavi dres. No izgleda da su naša očekivanja bila prevelika.

Nakon zadnje sramotne predstave Dinama u Europi tražimo neopozivu ostavku trenera Zorana Mamića, javnu ispriku igrača svim Dinamovim navijačima, a dosadašnjeg kapetana, Domagoja Antolića, tražimo skidanje kapetanske trake jer ju nije zaslužio nositi.

Tony Adams je jednom rekao: "Igraj za ime koje piše naprijed i ljudi će zapamtiti ime koje piše iza". Gospodo draga, vaša imena nisu vrijedna da ih se pamti jer igrate za sebe, a ne za svoj klub!

BBB Fan Club"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja