Obavijesti

Sport

Komentari 106

BBB: Ponude Mamića nećemo prihvatiti ni pod kojim uvjetima

BBB: Ponude Mamića nećemo prihvatiti ni pod kojim uvjetima
3

Zdravko i Zoran Mamić pokušali su potkupiti grupu još jednom nemoralnom ponudom koja je bez imalo oklijevanja odbijena, piše u priopćenju Bad Blue Boysa

VIDEO

U nedjelju su se pojavile informacije kako je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić pregovarao s Bad Blue Boysima oko njihova povratka na stadion i ustupcima koje im je spreman napraviti. Najvatreniji navijači Dinama sastanak su potvrdili, ali su isto tako istaknuli da Mamićevu ponudu neće prihvatiti ni pod kakvim uvjetima.

Priopćenje BBB-a prenosimo u cijelosti:

'Potaknuti medijskim napisima te izjavama pojedinaca iz Mamićevog kluba o tajnom sastanku s BBB-ima, dužni smo reagirati kao i navesti činjenice o najnovijem pokušaju manipulacije od strane braće Mamić.

Istina je da su Mamići kontaktirali pojedince iz BBB-a te da je do susreta s njima i došlo. Zdravko i Zoran Mamić pokušali su potkupiti grupu još jednom nemoralnom ponudom koja je bez imalo oklijevanja odbijena. Jedini njihov cilj bio je i ostao uništavanje bilo kakve oporbe njihovom diktatorskom načinu upravljanja klubom, drugim riječima- zaustaviti našu borbu protiv toga.

Ponuđena je ogromna količina novca, vođenje dijela marketinga kluba, predstavnička mjesta za navijače u strukturama kluba, vođenje redarske službe na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona, uklanjanje mreže i kamera sa sjeverne tribine, ukidanje vouchera i crnih lista, postotak od prodanih ulaznica za sjevernu tribinu, kao i puštanje na slobodu pritvorenih navijača. Takvom ponudom je potvrđeno ono na što ukazujemo već duži niz godina: da Mamić sa svojim poltronima stoji iza kriminala u hrvatskom nogometu te nastoji kontrolirati navijače koji su jedina istinska oporba nogometnoj mafiji.

Mamićeve ponude takvog tipa nikada i ni pod kojim uvjetima nećemo prihvatiti! Kompromisa nema! Jedino što možemo prihvatiti je njegova bezuvjetna ostavka! Nas se ne može kupiti, a pogotovo ne obećanjima Zdravka Mamića koji je dokazani patološki lažov i manipulator.

Ujedinjenje svih hrvatskih navijačkih skupina u borbi protiv postupaka nogometne mafije očito je izazvalo paranoju kod Zdravka Mamića koji nas je posljednjom ponudom ponovo pokušao razjediniti. Dotični može biti siguran kako u tom naumu nije uspio!

Nastavljamo borbu za Dinamo!

Grupa neće do daljnjega ići na sjevernu tribinu!

Ustrajemo u zahtjevu da Zdravko Mamić i njegova garnitura moraju napustiti klub!

I za kraj, Mamiću – nama ne treba „časnik“ za navijače, nama treba častan klub!

Bad Blue Boys'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti