Obavijesti

Sport

Komentari 0

Beara i Ivić loše su tretirani, pa naš Bridger fakat nema šanse

Beara i Ivić loše su tretirani, pa naš Bridger fakat nema šanse

Bearu ni Hajduk ni Split ni Dalmacija nisu tretirali kako zaslužuje. Ni dok je čuda radio, ni u starosti. Ivić je prošao malo bolje, ali ni blizu tragu koji je ostavio. Dinamovi velikani prošli su nešto bolje od Hajdukovih. Ali, opet ih je Mamić sve zasjenio

VIDEO

Završit će rat, a mi nećemo imati kome junačku pjesmu ispjevati, rekao je Ante Ledić negdje na pola puta do pobjede.

Za mlađe, Ante Ledić je mnogo učinio za boćanje. Otprilike u isto doba kad se referirao na potiranje veličanstvenih ljudi, a veličanje dripaca i u najmnju ruku problematičnih, ratu usprkos sagradio je Boćarski dom, a vodio je i Košarkaški klub Zrinjevac. Temelji nove Hrvatske 1989. su postavljani na tajnom sastanku u njegovoj klijeti na Plešivici.

Zagreb: Obilježena 30. godišnjica skupa na Plešivici kada je HDZ dobio ime

WBC je novu kategoriju odlučio nazvati po dječaku Bridgeru Walkeru, malom heroju koji je tijelom sestru zaštitio od ugriza psa. U tjednu u kojem smo se oprostili od Zambate i Rore dobro je pitati se, ili se samo podsjetiti, da ne samo da nema junačkih pjesama, nego nema ni dovoljno čestog isticanja uzora poput malog Bridgera. Imamo Nagradu Luka Ritz, koja je tragično podeksponirana, nagrada živi gotovo jednako tragično kako je mladi čovjek stradao.

Pokretanje videa...

Krasnodar Rora 01:48

Bearu ni Hajduk ni Split ni Dalmacija nisu tretirali kako zaslužuje. Ni dok je čuda radio, ni u starosti. Ivić je prošao malo bolje, ali ni blizu tragu koji je ostavio. Dinamovi velikani prošli su nešto bolje od Hajdukovih. Ali, opet stoji da ih je Mamić sve zasjenio.

U tom odnosu snaga nije za očekivati da društvo promovira i na pijedestal postavlja djecu koja nisu svjetski prvaci ili rekorderi, ali su učinila što se ni prvaci i rekorderi ne bi usudili. Ako ništa drugo, noge čuvaju i na terenu, pa kako bi se postavili pod zube razjarenog psa!?

Iako bi to bio dobar PR, bila bi dobra reklama, nije za očekivati da hrvatske Bridgere na površinu i u orbitu izbacuju ljudi koji danas vode društvo i sport. Prije ćeš u narodnjačkom klubu čuti rock ili Pogorelića nego što će strukture kojima su djeca samo sirovina ili valuta od čudesne djece stvarati uzore djeci i odraslima.

Izostanak junačkih pjesama, tretmana legendi kako zaslužuju, stvaranja uzora od živih suvremenika koji nisu osvojili zlatne medalje, od djece!, znak je da smo se predali. Da smo se opet počeli boriti znat ćemo kad energiju s takozvane elite preusmjerimo na sve koji naš angažman zaslužuju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome