Obavijesti

Sport

Komentari 218

Drakonska kazna za Bebeka: Ne smije suditi iduća četiri mjeseca!

Drakonska kazna za Bebeka: Ne smije suditi iduća četiri mjeseca!

Disciplinska komisija HNS-a na današnjoj je sjednici donijela odluku o kazni te je Bebeku izrečena zabrana obavljanja funkcija u trajanju od četiri mjeseca zbog počinjenja prekršaja povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika

VIDEO

Ivan Bebek dobio je zabranu suđenja i obavljanja svih nogometnih funkcija u trajanju od četiri mjeseca, potvrdila je Discipliska komisija Hrvatskog nogometnog saveza.

POGLEDAJTE VIDEO: Sporna Bebekova snimka

Pokretanje videa...

Navodna snimka suca Ivana Bebeka u kojoj vrijeđa Duplančića i priča o Hajduku i navijačima 01:56

"Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza danas je održala sjednicu na kojoj je donijela odluku u disciplinskom postupku protiv suca Ivana Bebeka.

Zbog izjava Ivana Bebeka u audio snimci koja se prošloga tjedna pojavila u javnosti, predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je Bebeka Disciplinskoj komisiji, koja je potom pokrenula disciplinski postupak i suspendirala Bebeka do odluke.

Disciplinska komisija HNS-a na današnjoj je sjednici donijela odluku o kazni te je Bebeku izrečena zabrana obavljanja funkcija u trajanju od četiri mjeseca zbog počinjenja prekršaja povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika", stoji u priopćenju HNS-a.

Rijeka: Ivan Bebek održao konferenciju za medije povodom otvaranja disciplinskog postupka HNS-a

Podsjetimo, Bebek je na spornoj audiosnimci s javnosti nepoznatom osobom komentirao nedosuđeni penal na Marku Livaju u susretu Hajduka i Lokomotive u sklopu 1. HNL, ali je i vrijeđio novinara Dalmatinskog portala Blaža Duplančića.

Sugovorniku je pričao i o atmosferi u Splitu te se kritički osvrnuo na navijače, a zbog svega se prije nekoliko dana u Rijeci na konferenciji za novinare ispričao.

Spominjala se suspenzija od šest mjeseci, ali i kraj karijere, ali Bebek će ipak propustiti samo jesenski dio sezone te će od proljeća opet moći koračati HNL travnjacima te dijeliti pravdu. Tko zna, možda mu je očekivanu kaznu umanjila javna isprika. Bilo kako bilo, kazna je drakonska. Nikad neki sudac u 1. HNL nije suspendiran na toliko vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 218
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka