Sport

Komentari 54

Beckenbauer o Toniju Kroosu: Bayern nitko neće ucjenjivati

Beckenbauer o Toniju Kroosu: Bayern nitko neće ucjenjivati

Nitko nije nezamjenjiv i Bayern nitko neće ucjenjivati. Ukoliko igrač želi ostati u klubu, mogu mu samo savjetovati da ne pretjeruje sa svojim kartama, kaže Kaiser

Odlična igra u utakmici Lige prvaka protiv Arsenala dovele su Tonija Kroosa pod svjetla reflektora, a prvi koji se javno zainteresirao za usluge 24-godišnjeg veznjaka je Manchester United čiji menadžer David Moyes nudi Nijemcu milijun funti mjesečno, ako dres Bayerna zamijeni onim 'crvenih vragova'. 

Kroosov ugovor s bavarskim velikanom traje do kraja sljedeće sezone, a iako mu je klub ponudio produljenje istog, ovaj to još uvijek nije napravio nezadovoljan ponuđenim uvjetima. O svemu se oglasio i legendarni Franz Beckenbauer, počasni predsjednik Bayerna, upozorivši mladog Kroosa da Bayern nitko neće ucjenjivati: 

- Kada nečiji zahtjevi probijaju granice, onda klub mora donijeti odluku, ali ne postoji niti jedan  igrač zbog kojeg je vrijedno mijenjati cijelu strukturu i sistem. Nitko nije nezamjenjiv i Bayern nitko neće ucjenjivati. Ukoliko igrač želi ostati u klubu, mogu mu samo savjetovati da ne pretjeruje sa svojim kartama - rekao je Beckenbauer. 

Kroos je ove sezone za Bayern u svim natjecanjima zaigrao 35 puta zabivši dva gola, a sportski direktor bavarskog kluba Matthias Sammer siguran je kako Kroos ne ide nikuda:

- Mi jako cijenimo Tonija i pokazali smo to više nego jednom. On ima ugovor do ljeta 2015. i ne ide nikuda prije tog datuma. Naprotiv, odlučni smo u tome da ostane s nama i nakon tog datuma - rekao je Sammer. 

Najčitaniji članci