Obavijesti

Sport

Komentari 6

"Beckhami" među golmanima: Ove face 'ubijaju' slobodnjake

"Beckhami" među golmanima: Ove face 'ubijaju' slobodnjake
1

GOLMANSKI 'BECKHAMI' Pamti se legendarni Chilavert, zatim velika faca među golmanima Rogerio Ceni. Slobodnjak je zabio i Subašić, dok je na treningu Chelsea i Courtois pokazao vještinu

VIDEO

Danas je na treningu Chelsea golman Thibaut Courtois odlučio zabaviti igrače. I nije uspio to, nego ih je zadivio svojim umijećem izvođenja slobodnjaka. 

Kako kažu u narodu - da su golmani normalni, ne bi ih ograničili u 16 metara na terenu.

Thibaut Courtois, dobrodošao!

Uzeo je jednu loptu i opalio pored zida, poput Davida Beckhama. Ma kojeg Beckhama, bolje da kažemo Chilaverta, Cenija i Subašića!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To su golmanske face koje su se usudile pucati slobodnjake te na kraju taj izazov apsolvirali uspješno.

Klasa Jose Luis Chilavert

On je bio baš faca u punom smislu riječi. Ovaj je golman zabio 54 gola u karijeri kroz 696 nastupa. Najduže je uveseljavao navijače argentinskog Velez Sarsfielda gdje je utrpao 36 golova u 270 utakmica. Za reprezentaciju Paragvaja zabio je osam golova u 74 utakmica, a slobodnjake je pucao čak i na Svjetskom prvenstvu 2002. u Japanu i Južnoj Koreji.

Inače, za najboljeg svjetskog golmana proglašen je 1995., 1997. i 1998. godine.

Najveća faca je Rogerio Ceni 

Od 1992. do 2015. branio je tek za jedan klub, svoj Sao Paulo. Čak 575 nastupa je iza njega, zabio je 65 golova. Pucao je slobodnjake i penale, bio apsolutni autoritet. Baš kao i Chilavert, pa kako i ne bi? Dođe frajer s gola, opali preko zida i zabije gol. I tako 23 godine. Apsolutna legenda.

Pokazao da zna: Danijel Subašić 

Zabio sam jedan gol i to je to, pokazao sam da znam - riječi su Danijela Subašića nakon što je zabio gol za Monaco u utakmici francuske druge lige. Nije više poslije toga pucao, a nedavno nam je izjavio:

- Samo neka oni trpaju, lako je za mene. Zabio sam taj jedan slobodan udarac, pokazao da znam, i to je bilo dosta, ha, ha, ha - rekao je naš Suba.

Modni kreator Jorge Campos

Jorge Campos bio je meksički golman, ali i napadač. Bavio se i kreiranjem dresova čime je 'zasjao' na Svjetskom prvenstvu 1994. u SAD-u. Nije bio naročito visok za golmana - u njemu je bilo tek 168cm, ali znao je izvoditi čuda. Što na svom golu, što pred protivničkim. Uz slavnog Higuitu jedan je od najatraktivnijih golmana svih vremena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića