Obavijesti

Sport

Komentari 16

Bejzbolaš pogodio vlastitu majku od 11.000 gledatelja

Bejzbolaš pogodio vlastitu majku od 11.000 gledatelja
4

Majka je nosila majicu sina, bejzbolaša Denarda Spana. Sjedila je u prvom redu kad ju je u rame pogodila krivo udarena loptica - vlastitog sina

VIDEO

Udarac je bio toliko jak da smo ga svi mi na klupi vrlo dobro čuli. Igrači su i prije pogađali gledatelje, ali da netko umalo ubije vlastitu majku, to nisam nikad vidio, rekao je Rick Sanders, jedan od trenera bejzbol momčadi Minnesota Twinsa, nakon nevjerojatnog incidenta na pripremnoj utakmici protiv New York Yankeesa.
Igrao se tek prvi ''inning’’, gledatelji su još tražili mjesta na tribinama, no Wanda Wilson, majka Denarda Spana, udarača Twinsa, odjevena u sinov dres, udobno se smjestila uz teren na jedno od samo nekoliko mjesta koja nisu bila pokrivena zaštitnom ogradom.
Bacač Yankeesa nadmudrio je Spana, koji se nije snašao, krivo je udario lopticu i ona je odletjela onamo gdje je sjedila njegova majka. Tribine su utihnule.
- Čim sam čuo ženski krik, znao sam da sam pogodio mamu. Skamenio sam se od užasa, no pribrao sam se i domah potrčao prema njoj - rekao je potreseni 26-godišnjak, koji je, kao i njegova majka, ipak imao puno sreće.
Spanova majka Wanda Wilson srušila se sa stolca kao pokošena nakon što ju je loptica pogodila u prsa. No nakon kratkog liječničkog tretmana ustala je i čak odgledala utakmicu do kraja. S vrha tribine. Za svaki slučaj.
- Najteže mi je bilo čuti njezin plač. Odigrao sam ostatak utakmice, no nisam se uopće mogao koncentrirati na igru - rekao je Span, kojem ovo nije bilo prvi put:
- Pogađao sam gledatelje i prije, no člana obitelji nikad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo