Obavijesti

Sport

Komentari 21

Benfica domaćin finala LP-a 2014., a Dubrovnik IO-u Uefe

Benfica domaćin finala LP-a 2014., a Dubrovnik IO-u Uefe
1

Izvršni odbor Uefe u Londonu odlučio je da će se finale Lige prvaka sljedeće sezone igrati na stadionu Benfice, a EL-a na Juveovu, dok je Malagi skinuta suspenzija...

VIDEO

Na posljednjem ovosezonskom sastanku Izvršnog odbora Uefe u Londonu odabrani su domaćini finala Lige prvaka i Europske lige za sljedeću sezonu.

IO krovne europske nogometne organizacije odlučio je da će se finale Lige prvaka u sezoni 2013./14. igrati u Lisabonu na stadionu Benfice (Estadio da Luz), a finale Europske lige u Torinu na stadionu Juventusa.

Na sastanku su izrazili zadovoljstvo tijekom priprema za sljedeće Europsko prvenstvo u Francuskoj, koje će se igrati na stadionima u Bordeaxu, Lensu, Lilleu, Lyonu, Marseilleu, Nici, Parizu (Park Prinčeva i Saint-Denis), Saint-Etienneu i Toulouseu. Euro 2016. će po prvi put u povijesti ugostiti čak 24 momčadi.

Zanimljivo, danas je najavljeno i da će se sljedeći sastanak IO Uefe održat 19. i 20. rujna u Dubrovniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uefa skinula sankcije Hajduku, Osijeku, Malagi, Partizanu...

Uefino Tijelo za financijsku kontrolu u Nyonu objavilo je odluke o sankcijama klubovima, koji su zbog nepoštivanja financijskog 'fair-play' i neisplate novca igračima i zaposlenicima.

Od osam momčadi dvije su ostale pod suspenzijom jer nisu do 31. ožujka riješili potrebne dugove tako da će Rapid Bukurešt morati platiti 100.000 eura kazne te neće moći nastupati sljedeće tri sezone u europskim natjecanjima, ako izbore plasman, dok kijevski Arsenal mora isplatiti 75.000 eura.

Za razliku od njih Hajduk, Osijek, Malaga, Partizan, Vojvodina i Dinamo Bukurešt ispunili su sve uvjete te im je skinuta suspenzija pa će se moći natjecati u europskim natjecanjima uspiju li se plasirati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu