Obavijesti

Sport

Komentari 57

Benzema u velikom problemu: Objavili transkript razgovora

Benzema u velikom problemu: Objavili transkript razgovora
3

U javnosti se pojavio prijepis razgovora između francuskog napadača Karima Benzeme i veznjaka Mathieua Valbuene, vezano za snimku seksa Valbuene

VIDEO

Francusko tužiteljstvo optužilo je napadača Real Madrida Karima Benzemu za umiješanost u seks skandal, koji je završio ucjenom. Benzema je sudjelovao u ucjeni suigrača iz reprezentacije Francuske Mathieua Valbuenu.

Francuska policija je privela Benzemu, koji je prenoćio u zatvoru, a sumnja se da je u ucjeni sudjelovao i Djibril Cisse.

Danas je u javnost iscurio prijepis telefonskog razgovora Benzeme i njegova prijatelja Karima Zenatija. Razgovor je trajao dvadesetak minuta, a glavna rečenica cijelog prijepisa bila je :"Ako želiš da se snimka uništi, posjeti mog prijatelja u Lyonu".

Prijepis:

Benzema: Samo naprijed, vidio sam drugog frajera (Valbuenu)

Zenati: I, što misliš?

Benzema: Što mislim? Hoćeš istinu?

Zenati: Da.

Benzema: Mislim da nas ne shvaća ozbiljno.

Zenati: Ma ne.

Benzema: Eto ti ga na.

Zenati: Da. A to znači, u realnosti, da ništa neće dati?

Benzema: Da, da, da, da, ne shvaća nas ozbiljno.

Zenati: Što ti je rekao?

Benzema: Što mi je rekao... Znaš, u početku je vjerovao da je ovo sve šala. Rekao sam mu: "Hoću ti pomoći. Moraš otići i vidjeti tog čovjeka. On će doći. On će razgovarati s tobom. Ali dajem ti svoju riječ da je to jedina kopija snimke". Ukratko sve se vidi. Vide se tetovaže. Ozbiljan sam, rekao sam mu. Vidio sam video vlastitim očima, rekao sam mu. Rekao je da zna i pitao što želite. Odgovorio sam da nemam pojma, ali da ja imam taj video te da u svakom slučaju želite napraviti strku. Strka ne bi bila ista da na videu nisi ti (Valbuena), rekao sam mu.

......

Benzema: Rekao sam mu što bi se dogodilo kad bi netko objavio takav video ili snimku. Svi bi to vidjeli, njegova obitelj, otac, majka. Nakon toga je razmišljao i razmišljao. U svakom slučaju, rekao sam mu da radi što hoće. Rekao sam mu da ću biti u reprezentaciji, ali da ću mu dati broj telefona svog prijatelja, koji će ga doći posjetiti u Lyon. Ali nije htio. Što ti je život, ha? Ali upozorio sam te, zar ne?

Zenati: Dobro je brate. Dobro si postupio.

Benzema: Ne znam što će sljedeće napraviti. Vjerojatno će zvati agenta. Rekao sam mu bez odvjetnika, bez policije, bez prijatelja, bez agenata...

......

Benzema: Rekao sam mu da ako želi video uništen, da dođe posjetiti moga prijatelja u Lyonu. I da dođe osobno, da nikoga ne šalje.

Benzema: Točno sam mogao vidjeti kad je počeo paničariti...

......

Benzema: Rekao mi je: Znaš li tko mi je prvi rekao? Cisse...

.......

Benzema: Rekao sam: Što je napravio (Cisse)? Platio je , rekao je. Pitao sam ga je li video izašao u javnost ili ne? Rekao je da ne. 

..... 

Benzema: Zahvalio mi se puno i rekao da mu dam dan ili dva i da će mi javiti (Benzema se nasmijao). Zvat će me i dati kontakte, molim te (ponovno se smije)..

...... 

Benzema: Ja ti pomažem (Benzema Valbueni). Rekao sam mu: Gle, briga me... Moj vlak završava ovdje. Moj prijatelj Zenati zna osobu koja ima snimku. Tu jednu jedinu snimku. 

Zenati: Da, da, to smo mi brate. Ali u svakom slučaju, mi smo tu da riješimo. Ako on (Valbuena) to ne želi, pustit ćemo ga piranama.

Benzema: Popi*at će se po njemu.

Zenati: Popi*at će se skroz po njemu brate, nabrijan sam skroz. 

Benzema: Pirane će ga pojesti, brate. 

Zenati: Eto ga na, posao obavljen. Nakon toga će raditi što god hoće. 

Benzema i Valbuena su izostavljeni s popisa za prijateljske utakmice Francuske s Njemačkom i Engleskom. Slučaj ucjene na sud će u lipnju, a Valbuena će uskoro na policijsko ispitivanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom