Obavijesti

Sport

Komentari 11

Beqiraj: Dinamo stalno pratim i gledam, a u Zagrebu nisam bio otkako sam otišao iz Maksimira

Beqiraj: Dinamo stalno pratim i gledam, a u Zagrebu nisam bio otkako sam otišao iz Maksimira

Fatos Beqiraj (32) je sa svojom Crnom Gorom u subotu igrao u Ligi nacija protiv Azerbajdžana u Zaprešiću. Bili su Crnogorci u subotnje jutro u šetnji Zagrebom, a Beqiraj se prisjetio svojih dana u ovom gradu

VIDEO

Beqo, sjećaš li me se, iskreno takav je uvod bio u razgovor s bivšem napadačem Dinama. Od 2010. do 2014. nosio je dres "modrih" pratimo maksimirski klub, a pratili smo ga i u vrijeme kad je Fatos igrao centarfora.

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

- Sjećam se, kako ne - odgovorio je Fatos uz široki osmijeh, dok je šetao centrom Zagreba u subotnje jutro.

Bilo mu je očito drago što vidi nekog poznatog. Napravili smo nekoliko intervjua dok je bio napadač Dinama, pratili smo na mnogim utakmicama. Crna Gora je u subotu igra protiv Azerbajdžana u Ligi nacija u Zaprešiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Drago mi je zbog Ademija i njegovog plasmana na Euro s Makedoncima. kako je on?- pitao je Beqiraj, a mi smo upravo u tom trenutku dogovarali intervju s kapetanom Dinama. 

Jurica Galoic/PIXSELL

- Sad dogovaramo intervju s njim, prenijet ću mu pozdrave - tako smo i napravili, a Ademi je pozdrave odmah uzvratio.

- On je jedini ostao od igrača koji su tada sa mnom bili u Dinamu. S njim se ponekad čujem, a u kontaktu sam i s Milanom Badeljom - rekao je Beqiraj i nastavio:

- Bilo mi je jako lijepo u Maksimiru, uvijek se rado sjetim tih vremena, ali otkako sam otišao 2014. godine, nikako nisam bio u Zagrebu. Planirao sam par puta, a onda bi se uvijek nešto dogodilo. Sretan sam što sam opet tu, nadam se kako ću opet doći, a onda ću otići i do Maksimira. Sad sam tu kratko zbog utakmice. Popodne će mi u posjet doći Joe Šimunić, godinama smo bili skupa u Dinamu - rekao je Beqiraj.

Jurica Galoić/Pixsell

Jedno ga je vrijeme u Dinamu vodio i sadašnji trener Zoran Mamić.

- I njemu, naravno, puno pozdrava. Znam da je Zoran opet trener i znam da im ide dobro u Europi. Stalno pratim Dinamo, gledam uvijek kad mogu - kaže Beqiraj, koji je iz Maksimira otišao u Changchun Yatai u Kinu, zatim je bio u još dva Dinama. Onom iz Minska i onom iz Moskve. Igrao je za Mechelen u Belgiji, Maccabi Netanyu, a od 2020. je u Poljskoj, igra za Wislu.

U sezoni 2011/2012. bio je najbolji strijelac HNL-a s 15 golova. S Dinamom je osvojio tri prvenstva, dva Kupa i Superkup.

- Godine u Dinamu za mene su bile jako uspješne. Uživao sam igrajući za veliki klub poput Dinama, a i u Poljskoj mi je sad odlična. Liga je dobra, stadioni odlični - za kraj će Beqiraj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz