Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bermudsko otočje vjeruje u hrvatsku reprezentaciju

Bermudsko otočje vjeruje u hrvatsku reprezentaciju
1

U analizi novinara Bermuda Suna Hrvatskoj predviđa siguran prolazak skupine, a zatim i proboj do polufinala Europskog prvenstva

VIDEO

Nogometno ludilo uoči Europskog prvenstva zahvatilo je i - Bermudsko otočje. Tamošnji Bermuda Sun pozabavio se procjenama snage svake pojedine reprezentacije te predviđanjem šansi. Ako je vjerovati sportskim ekspertima iz Hamiltona, glavnoga grada Bermuda, Hrvatska ima realne šanse doći do - polufinala!
- Englezi su ih podcijenili u kvalifikacijama i to im se osvetilo. Otkad se raspala bivša Jugoslavija, Hrvatska se potvrdila kao vrlo snažna reprezentacija - piše Bermunda Sun. Novinari s ovog otočja očito su jako dobro informirani o svemu što se događa u nogometnoj Europi. Tako znaju sve o teškoj ozljedi Eduarda, kao i o njegovu značaju za hrvatsku reprezentaciju. Tvrde i kako su Luka Modrić i Niko Kranjčar ključni ljudi u Bilićevoj formaciji 4-1-3-2.
- Opasnost po Hrvatsku je to što se pretvara u "Arsenal reprezentativnog nogometa"; igraju s puno dodavanja, puno dodira, njihov nogomet je lijep, ali često i nedovoljno učinkovit - procjena je novinara s Bermuda.
Kao najopasnijeg čovjeka naše momčadi ističu Mladena Petrića, koji će "morati preuzeti odgovornost u zabijanju golova". Modrića označuju "još jednim u nizu karizmatičnih hrvatskih plemenitih veznjaka", a poseban odlomak posvetili su izborniku Biliću.
- Sjajni branič postao je trener s puno karizme i samopouzdanja. Potpuna je suprotnost Steveu McClarenu, koji je ispod kišobrana na Wembleyu izgledao jadno i slomljeno.
Mogućnost da Hrvatska osvoji Euro procijenili su koeficijentom 11:1, a za prolazak skupine 12:5. Nijemci su, prema njihovu mišljenju, najveći favoriti za prolazak skupine (8:13), a poljske (15:2) i austrijske (14:1) šanse gotovo su nikakve. U posljednjoj rečenici kažu:
- Prognoza Bermuda Suna: Mogu među četiri!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti