Obavijesti

Sport

Komentari 85

Bernabeu skandirao Modriću, Ancelottiju žestoko zviždali...

Bernabeu skandirao Modriću, Ancelottiju žestoko zviždali...
5

Real je odigrao tek 1-1 kod kuće protiv Villarreala. Navijači su u jednom trenutku skandirali Luki Modriću. Ancelotti je zbog izmjene Isca dobio koncert zvižduka...

VIDEO

Navijači Reala križaju dane do povratka Luke Modrića. Od njegove ozljede prošlo je 107 dana, a Barca se sve više približava. Nakon novog "kiksa" Katalonci su na samo dva boda. Real nije uspio dobiti staru mušteriju Villarreal na Bernabeuu (1-1).

Od 1998. godine "žuta podmornica" 11 puta je potopljena u Madridu, a tek triput je uzela bod. Prije ovog jučer, posljednji put 27. kolovoza 2006. godine. Bernabeu je u jednom trenutku utakmice protiv Villarreala skandirao Luki Modriću.

VIDEO

Carlo Ancelotti nije bio te sreće. Talijan je zaradio žestoke zvižduke zbog poteza pred kraj utakmice. Navijači su očekivali da Real žestoko krene po bod, a Ancelotti je iz igre izvadio Isca. Kad su navijači vidjeli da ulazi Illarramendi, pao im je mrak na oči.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Trener odlučuje o izmjenama tijekom utakmice. A ja sam trener. Smatrao sam da je to dobro za momčad. Htio sam izbalansirati ekipu uvođenjem Illarramendija. Ako navijači to ne razumiju, žao mi je. Radim za momčad - rekao je Ancelotti i dodao:

- Nismo bili pravi. Igrali smo sporo i bez ritma. U drugom dijelu smo bili nešto bolji, ali trebali smo zabiti iz prilika koje smo stvorili. Villarreal je vrlo dobra momčad - kazao je.

Barcelona je na samo dva boda. Katalonci u srijedu igraju uzvrat u Kupu kralja protiv Villarreala. Messi i društvo slavili su u zadnjih pet ogleda protiv Villarreala, a "žuta podmornica" posljednji je put izronila po bod protiv Barce 28. siječnja 2012. godine.

Sljedeća prvenstvena utakmica Barcelone je kod kuće s Rayom Vallecanom u nedjelju. Real Madrid dan prije ide na gostovanje kod Athletic Bilbaa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića