Obavijesti

Sport

Komentari 30

Betis bez osmorice na Dinamo! Pellegrini: Oni će nastojati osvojiti Konferencijsku ligu

Betis bez osmorice na Dinamo! Pellegrini: Oni će nastojati osvojiti Konferencijsku ligu

Dinamo u četvrtak od 21 sat igra kod Real Betisa prvu utakmice šesnaestine finala Konferencijske lige, a susret je najavio trener Betisa Manuel Pellegrini

VIDEO

Betisov trener Manuel Pellegrini rekao je u srijedu da će dvije utakmice s Dinamom u Konferencijskoj ligi biti izjednačene bez obzira što se zagrebački klub nalazi na tek trećem mjestu u hrvatskom prvenstvu.

Pokretanje videa...

dinamo 01:26

- Ove dvije utakmice bit će izjednačene. Dinamo obično igra u Ligi prvaka, a u svom je prvenstvu navikao pobjeđivati u svim utakmicama pa nam neće biti lako. No želja nam je ostvariti dobar rezultat prije uzvrata - izjavio je 70-godišnji Pellegrini  na konferenciji za medije u Sevilli.

Dinamo i Betis će u četvrtak u 21 sat odigrati prvu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige. Uzvrat je tjedan dana kasnije u Zagrebu.

Europa League - Group C - Real Betis v Rangers

Dinamo zauzima treće mjesto u hrvatskom prvenstvu iza Hajduka i vodeće Rijeke. U subotu je dva puta gubio pa odigrao 2-2 s Lokomotivom.

- Ne vjerujem da će Dinamo u Konferencijskoj ligi biti nepažljiv zbog situacije u svom prvenstvu. To su dva različita puta, a oba vode dogodine u Europi - rekao je Pellegrini.

- Nema favorita. Varamo se ako mislimo da se susrećemo s lakim protivnikom. Dinamo će nastojati osvojiti Konferencijsku ligu, na način da će prvo nas htjeti izbaciti - dodao je.

Betis se nalazi na šestom mjestu u španjolskom prvenstvu. U petak je s 2-0 pobijedio na gostovanju Cadiz koji se nalazi u zoni ispadanja iz španjolske prve lige.

LaLiga - Real Betis v FC Barcelona

Pellegrini je najavio da će njegova momčad igrati na isti način, premda u njoj neće biti neki igrači koji su nastupili u tom susretu.

- Protivnici su različiti, ali mi nastojimo igrati svoj nogomet. Nastojat ćemo održati istu dinamiku kao protiv Cadiza, a samo se mogu nadati da će igrači individualno imati isti učinak - rekao je.

Betis je u prosincu ispao iz jače Europske lige u konkurenciji sa Spartom iz Praga i Glasgow Rangersima pa se sada nada osvajanju Konferencijske lige.

- Moramo ići korak po korak pa do kuda stignemo. Sada ćemo nastojati preskočiti ovu rundu, protiv suparnika koji je velika momčad u hrvatskoj ligi - napomenuo je Pellegrini.

LaLiga - Real Betis v FC Barcelona

Potvrdio je da u četvrtak u momčadi neće imati Cedrica Bakambua, 32-godišnjeg napadača dovedenog iz Galatasaraya. On se neće na vrijeme vratiti iz Afrike gdje je s reprezentacijom DR Konga zauzeo četvrto mjesto.

- Zbog nekih okolnosti je kasnilo njegovo putovanje tako da sutra neće biti u kadru - rekao je trener.

Zbog ozljeda neće igrati niti napadač Ayoze Perez, veznjaci Isco Alarcon i Guido Rodriguez, te braniči Marca Bartra i Abner Vinícius da Silva Santos. Betis za Konferencijsku ligu nije prijavio napadača "Chimya" Avilu dovedenog iz Osasune i veznjaka Pabla Fornalsa kupljenog iz West Hama.

- Važni su oni koji su dostupni, ne smijemo se žaliti. Imamo momčad da se pokažu oni na koje će doći red da zaigraju - zaključio je Pellegrini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...