Obavijesti

Sport

Komentari 18

Beusan: Penal i karton Franku opravdani; Jeličić: Lokosi sjajni

Beusan: Penal i karton Franku opravdani; Jeličić: Lokosi sjajni
1

Rijeka će se podići, Hajduk je igru bez lopte doveo na visoku razinu, a ne mogu shvatiti kako to igra Ejupi - cijelo je vrijeme 10 metara u zaleđu, rekao je Joško Jeličić u HRT-ovoj emisiji "Stadion"

VIDEO

Teško je sjetiti se toliko uzbudljivog HNL vikenda kao što je bio prošli!

U jednom kolu Hajduk je u izravnoj bitki za treće mjesto razbio Osijek 5-1, Cibalia je u derbiju začelja s 1-0 svladala Split i posve zakomplicirala bitku za ostanak, a Rijeka je izgubila od Lokomotive s 1-0, upisala prvi poraz sezone i opet načinila borbu za naslov prvaka neizvjesnom.

- Bilo je za očekivati da će Rijekin fenomenalan niz stati. Dogodio se u nezgodnom trenutku. Ne samo što je izgubila, nego to nije bila Rijeka na koju smo naviknuli, intenzitet igre, govor tijela... I opet, bez obzira na sve, takva se utakmica mora izvući 0-0. U tom bi slučaju psihološki bilo bolje, dojam bi bio bolji, a i šest bi bodova bilo prednosti i drugačija priča. Ovako će na teži način morati pokazati karakter i osvojiti ono što je radila cijelu sezonu. Oporavit će se Rijeka, siguran sam - rekao je Joško Jeličić u emisiji "Stadion".

- Ovakve se utakmice najčešće gube, najvažnije je da zaborave što se dogodilo, a Kek da ih psihološki spremni. Malo je igrača osvajalo nešto i treba ih pripremiti. A Lokomotiva je igrala sjajno, agresivno, tri stopera sjajno su pomagali bokovima, tri vezna pritiskali Mišića i Bradarića... zaslužili su ovo.

Što se suđenja tiče, Mateo Beusan naglasio je:

- Suđenje je u zadnja tri kola bitno popravljeno. A od četiri situacije iz Kranjčevićeve Radonjić nije bio u zaleđu i to je pogreška drugog pomoćnog suca, ruka Kolingera nije bila za penal, Capan nije ni igrao rukom, a dosuđeni kazneni udarac za lokose bio je čist, čisto potezanje u poziciji za gol. Sve je bilo ispravno dosuđeno: i penal i karton Andrijaševiću.

>>> Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

 

Hajduk je razbio Osijek 5-1.

- Hajduk se jako digao kroz devet utakmica. Od jeseni i Burića nisam vidio kompletniji Hajduk. Pa imali su 26 udaraca, Malenica je primio pet golova i imao 11 obrana, bijeli su imali posjed, igru bez lopte..., a posebno je važno samopouzdanje, manje tehničkih pogrešaka.

- Carrillo je stabilizirao momčad, zna se prvih 11, igru bez lopte i pritiske doveo je do automatizma... Napadački ima prostora na napredak, Bašić je kreativniji od Savvasa, Memolla je limitiran, ali igra bez lopte je na jako visokom nivou.

Jeličić se osvrnuo i na Osijekova napadača Muzafera Ejupija:

- Nisam nikad primijetio u nogometu takvu situaciju, ni za igračkih dana: Ejupi cijelo vrijeme stoji 10-15 metara u zaleđu!? Nemam pojma zašto to radi, a volio bih znati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz