Obavijesti

Sport

Komentari 28

Bez Bandića: 0-3, Bandić dođe: 3-3, Bandić ode: 3-5 za Rijeku

Bez Bandića: 0-3, Bandić dođe: 3-3, Bandić ode: 3-5 za Rijeku
11

ŠOFRANAC SHOW Rudeš je od 0-3 protiv Rijeke u osmini finala Kupa stigao do 3-3 s tri penala, od kojih je dva skrivio Šofranac. A onda je u 104. minuti za vodstvo Rijeke 4-3 zabio - opet on!

VIDEO

Kao da je imao nos... Milan Bandić stigao je početkom drugog poluvremena, nije ni sjeo a sudac Matoc svirao je - dva penala za Rudeš!

Čak šest puta ispala je Rijeka u osmini finala Hrvatskoga kupa pa je Matjaž Kek susret protiv Rudeša shvatio krajnje ozbiljno. Iako ga za vikend čeka važna utakmica s Lokomotivom, protiv Rudeša su igrali i Vešović, Gorgon, Gavranović...

Već do osme minute vodili su Riječani 2-0 u blatu i kaljuži Rudešova stadiona, a u 33. bilo je 3-0 golovima Gavranovića, Mitrovića i Andrijaševića.

Činilo se kao šetnja zagrebačkim kvartom, tako su shvatili i navijači Rijeke.

- Bišćane, ubaci malog Vucu! Hoćemo Vucu, hoćemo Vucu - zazivala je Armada sina Siniše Vuce.

Dobrodošli u kaljužu

Bilo je toliko izvjesno da je dosta navijača Rudeša u poluvremenu između utakmice i točenog piva u obližnjem restoranu odabralo potonje.

Uostalom, iako je teren bio pun blata, neki igrači Rijeke, kao Bradarić ili Mitrović, igrali su u “drugoj brzini”, pa im je dres bio potpuno bijel. Kao da je upravo izašao iz perilice za rublje. U svakom slučaju, nije baš da su uklizavali...

I onda, s dolaskom Bandića, sve se preokrenulo - Rudeš je navalio, zabio dva gola, oba iz penala, a kad je Matko Babić promašio prazan gol s dva metra za izjednačenje, Kek je potpuno “poludio”.

Od smirenog čovjeka Slovenac je počeo galamiti, ustajati s klupe...

Gore na tribini smijao se Banderas, a u 79. minuti sudac Matoc i treći put je pokazao na bijelu točku, opet za Rudeš! Desetka Topić i treći put je opalio na isti način, jako i u rašlje, dva golmana ne bi to obranila.

Dva od tri penala skrivio je isti igrač, Rijekin stoper Aleksandar Šofranac. Treći je Mitrovićev. A sva tri penala “zaradio” je Rudešov Matko Babić.

Prilično nesvakidašnje suđenje Marka Matoca, jedan penal za Rijeku i tri za Rudeš... Četiri penala na utakmici to zaista odavno nismo vidjeli. Na “oranici” u Rudešu utakmica je tako odjednom postala spektakularna i otišla u produžetke.

No Bandić, no problem

Na Rijekinu sreću, Bandić je morao otići i gosti su opet proigrali - Matic Crnič pogodio je prečku.

A da ionako nevjerojatna utakmica postane još bolja u 104. minuti pobrinuo se - opet Šofranac! Igrač koji je skrivio dva penala zabio je za vodstvo Rijeke 4-3.

Hrabri Rudeš više nije imao snage za preokret. Gorgon je 107. iz mrtvog kuta zabio za 3-5.

- Ekipa je pokazala da ima m*da do poda, a sve je ukazivalo na težak poraz. Čim sam ih preuzeo, vidio sam imaju srca. Nije fer prema njima, koji izgaraju na terenu, da svi u Rudešu pričaju samo o meni. Kek ima svoju vojsku, ja svoju. Dok je bilo baruta, bilo je dobro, na kraju smo izdahnuli - slikovito je utakmicu opisao Bišćan.

Cirkus i potrošnja

Kek unatoč prolasku nije mogao biti zadovoljan.

- Uza sav cirkus s penalima, ne smijemo si ovo dopustiti. Potrošili smo previše energije te izgubili Mišića i Bradarića za Lokomotivu - požalio se Matjaž Kek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom