Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bez Mandže i Badelja na Ajax, a atmosfera odlična

Bez Mandže i Badelja na Ajax, a atmosfera odlična
3

Krunoslav Jurčić u predvečerje susreta s Ajaxom u Europskoj ligi ne može računati na Mandžukića niti Badelja, uz igrače koji su već otprije ozlijeđeni

VIDEO

Cilj je opet jasan, osvojiti što više bodova i igrati dobar nogomet. Dosad smo u tome u Europskoj ligi i uspijevali, rekao je Jurčić.
- Utakmica u Amsterdamu će nam jako pomoći. Analizirali smo tu utakmicu, dobre i loše strane, no kao i u svakoj utakmici važno je koliko su igrači raspoloženi realizirati taktičke zamisli - kaže Jurčić, koji uz već prije ozlijeđene Bišćana, Carlosa i Lončarića neće moći računati ni na Mandžukića i Badelja.
- Ne tražim alibije, ali oni su među tri najbolja igrača Dinama. Sigurno će nam nedostajati- rekao je Kruno.
- Taktiku moramo slagati prema onome što imamo u svlačionici, a ne prema suparniku. Sretni su treneri koji imaju igrače koji mogu odigrati na par pozicija. Ajax je jedna od momčadi koja ima takve igrače. Gledao sam zadnjih 10 utakmica Ajaxa i u njih devet su suparnici Ajaxa igrali kao i Dinamo u Amsterdamu, a bilo je tu raznih rezultata - kazao je Kruno, a na pitanje o atmosferi kaže:
- Fenomenalna je! Bez lažnog osmijeha, ono što se priča nema veze s istinom - rekao je. A o tome da neki igrači ponekad nisu raspoloženi za njegove taktičke zamisli odgovara:
- Ma ne, radi se o zamoru materijal - ustvrdio je Kruno.
Počele su priče o tome da Dinamo traži novog trenera. Jurčić misli da mu ova utakmica ne ovisi o tome hoće li ostati na klupi.
- Život gledam po nekim drugim vrijednostima, tako odgajam djecu i tako sam uspio kao igrač. Drago mi je da je ovdje kraj mene čovjek koji ima iste vrijednosti i koji će uspjeti u životi - rekao je Kruno i pogledao Ivicu Vrdoljaka te ga potapšao po ramenu. Osmjehnuo se zadnji vezni Dinama i rekao:
- Imamo vjeru u sebe i svoju kvalitetu. Mislim da možemo do pozitivnog rezultata - rekao je Vrdoljak, a o kazni kaže:
- Ne bih to komentirao, imamo još tri utakmice i u igri je devet bodova. Žao što ćemo igrati pred praznim tribinama - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'