Obavijesti

Sport

Komentari 56

Bez Perišića i Broza na početku kvalifikacija?! Inter zabranio da dođu u repku, ali postoji izlaz...

Bez Perišića i Broza na početku kvalifikacija?! Inter zabranio da dođu u repku, ali postoji izlaz...

Ivan Perišić i Marcelo Brozović možda ovog ožujka neće igrati u dresu reprezentacije jer im je tako naredio milanski Inter zabranivši svim igračima da se odazovu reprezentaciji. Ipak, nade još ima...

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić u ožujku protiv Slovenije, Malte i Cipra na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u svojim redovima možda neće vidjeti Ivana Perišića i Marcela Brozovića! Razlog? Inter je zabranio svojim igračima da odlaze u reprezentaciju zbog pojave korona virusa koji se pojavio u milanskom klubu.

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatko Dalić

Pokretanje videa ...

- Zabranjujemo da se naši igrači odazovu na reprezentativne pozive - poručili su iz Intera.

U srijedu su, naime, slovenski golman Samir Handanovič i Danilo D'Ambrosio dobili pozitivan test na korona virus, a u četvrtak su još dvojica nogometaša vodećeg sastava talijanskog prvenstva, urugvajski veznjak Matias Vecino te nizozemski stoper Stefan de Vrij, bila pozitivni, stoga je milanska lokalna sanitarna agencija odlučila odgoditi subotnji susret 28. kola Serie A u kojemu je Inter trebao ugostiti Sassuolo.

Mogući problemi za Inter: Četiri zaražena, Broz i Perja u izolaciji
Mogući problemi za Inter: Četiri zaražena, Broz i Perja u izolaciji

Međutim, postoji i dalje nada da se Brozović i Perišić ukažu na okupljanju. Novo testiranje interovci će imati u nedjelju i budu li negativni, što se očekuje, trebali bi krenuti za Hrvatsku. Bude li bilo potrebe, saznajemo, ići će i na svoju ruku jer klub ih ne može kazniti budući da je to reprezentativni termin.

Opet, početkom veljače FIFA je donijela odluku kojom je dala mogućnost klubovima da zabrani igračima da se odazovu na reprezentativna okupljanja u ožujku, a to se pravilo posebno odnosi na države koje su na crvenoj listi i iz kojih izlazak znači i odlazak u karantenu.

Ne bude li Brozovića i Perišića kojim slučajem, Dalić će, dakle, morati bez dvije jake karike na Slovence, Maltežane i Ciprane. U pretpozivu od veznjaka i ofenzivaca čekaju Toma Bašić i Kristijan Lovrić...