Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bez šestorice reprezentativaca Rijeka remizirala s Triestinom

Bez šestorice  reprezentativaca Rijeka remizirala s Triestinom
2

Labrović, Pjaca i Marco Pašalić s 'vatrenima', Hodža i Ivanović sa U-21 Hrvatskom, Banda u Zambiji na kvalifikacijama za SP. Triestini je sjajno iz slobodnjaka zabio: Marijan Čabraja

VIDEO

Dok su se 'vatreni' već polako zagrijavali za gostovanje u Latviji, Rijeka je bez šestorica reprezentativaca (pet hrvatskih: tri seniorska i dva mlada te jednim zambijskim) odigrala pripremnu utakmicu na Rujevici.

Protivnik: talijanskih trećeligaš kojemu je do Kvarnera trebalo pola sata - Triestina. Rezultat: 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO! Rijeka - Dinamo 2-2

Pokretanje videa...

Sažetak utakmice 15. kola Hrvatske Super Sport lige između Rijeke i Dinama (2:2) 01:55

Emmanuel Banda bio je asistent protiv Konga u afričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Franjo Ivanović zabio je za mladu hrvatsku reprezentaciju, svi se nadaju nastupima i pravom učinku Marca Pašalića i Marca Pjace u završnom lovu 'vatrenih' seniora na Euro, a u međuvremenu za Rijeku je protiv Triestine zabio - Marijan Čabraja.

Gosti su poveli u 24. minuti. Nakon odličnog ubačaja Morettija s lijeve strane, Adorante je ostao sam u kaznenom prostoru i poentirao glavom - 0:1.

Rijeka je izjednačila nakon samo tri minute nastavka. 'Bijeli' su izborili slobodni udarac, a Marijan Čabraja je odlično potegnuo i pogodio za, ispostavilo se: konačnih... 1-1.

U igri je 32 minute proveo i povratnik nakon dugotrajne ozljede, slovenski zadnji vezni Dejan Petrovič.

Pauze, teške ozljede.. Trebalo je psihički izdržati, ali odustajanje nikad nisam smatrao opcijom!
Pauze, teške ozljede.. Trebalo je psihički izdržati, ali odustajanje nikad nisam smatrao opcijom!

Talijani su bili, ne baš ravnopravan, ali dosta opasan protivnik u prvom poluvremenu. Rijeka je bila apsolutno dominantna momčad u nastavku, ali one najbolje prigode i jedni i drugi propustili su u prvih 45 minuta.

Rijeka je utakmicu otvorila prilikom u 2. minuti: Čabraja je ubacio, Obregon bio u dobroj situaciji, ali udarac glavom pogodio je Rizza i lopta je otišla u korner.

U 5' Fruk se izborio za loptu na desnoj strani kazneno prostora i gurnuo za Veigu. Uslijedio je snažan udarac ljevicom koji se pretvorio u oštar ubačaj i malo je nedostajalo da ga Radeljić na drugoj vratnici pospremi u mrežu.

U 9' Čabraja je odlično ubacio, a Malomo u zadnji tren izbio ispred Obregona. Već u sljedećoj akciji, nakon brzog kornera, Ilinković je ubacio s desne strane, Veiga je bio najbrži, ali vratar Agostino odličnom reakcijom sačuvao je mrežu.

Rijeka je nakon vodstva gostiju krenula po izjednačujući gol, ali udarci Yansanea i Fruka s distance nisu bili precizni. Čabraja je u 39' odlično izveo slobodnjak sa 17 metara, a Triestinu je spasila greda. Nakon brzo izvedenog kornera, Grgić je pucao s distance, a Agostino je i ovoga puta dobrom reakcijom sačuvao mrežu.

Rijeka je dobro krenula u drugo poluvrijeme. U 47. minuti Veiga je odlično ubacio, Grgićev udarac otišao je preko grede, a minutu kasnije stigao gol, a minutu kasnije Čabraja je pogodio za poravnanje.

Mišković: Remi da, ali... Moja Rijeka je odigrala top! Derbi je bio prava europska utakmica
Mišković: Remi da, ali... Moja Rijeka je odigrala top! Derbi je bio prava europska utakmica

U 52' Janković je lijepo prošao po lijevoj strani, ušao u kazneni prostor, ali udarac nije bio precizan, a u 71. minuti Rijeka je izborila novi slobodan udarac na 18 metara, Čabraja još jednom odlično pucao no lopta je prošla uz vratnicu.

Rijeka se na HNL travnjake vraća u subotu 25. studenoga kada (od 15 sati) u 17. kolu gostuje kod - Varaždina.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku