Sport

Komentari 10

Bez Stepančića na SP-u? 'Vidjet ćemo, nisam baš optimističan'

Bez Stepančića na SP-u? 'Vidjet ćemo, nisam baš optimističan'

Zbog šivanja ligamenata desnog stopala koje je rješavao početkom rujna još nije fit te, iako su prošla prvonajavljena tri mjeseca oporavka i do Egipta su ostala još skoro četiri tjedna, pitanje je hoće li uopće biti

Rukometašice završavaju svoju priču u Danskoj, a za tjedan dana, na Štefanje, svoju - za SP u Egiptu (14. - 31. siječnja) - započinju rukometaši. Lino Červar 26. prosinca okupit će 19 igrača za prvi dio priprema u Poreču do 30. prosinca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rukometaši čestitali rukometašicama

Isti će propustiti "nijemci" (Musa, Mamić, Marić, Martinović, Duvnjak, Ivić, Brozović) koji tradicionalno završavaju zadnji (27.), a kasnije će se priključiti Cindrić i Štrlek, koji će, uz Duvnjaka, do 29. biti u Kolnu na Final Fouru Lige prvaka. Svi se oni, kao i Igor Karačić, očekuju 1. siječnja.

Očekuje se tada i Luka Stepančić, ali... Stanje s njegovim stopalom, koje ga je mučilo i na Euru, i posljedično formom nije obećavajuće. Zbog šivanja ligamenata desnog stopala koje je rješavao početkom rujna još nije fit te, iako su prošla prvonajavljena tri mjeseca oporavka i do Egipta su ostala još skoro četiri tjedna, pitanje je hoće li biti. Zadnju pravu utakmicu odigrao je početkom veljače, to je skoro godina dana.

GER, Tag des Handballs Hannover - LS, Deutschland (GER) vs Kroatien (CRO) Herren

- Vidjet ćemo još, ali nisam baš optimističan - rekao nam je Červar.

Već je otpao Domagoj Pavlović, ako bude i Stepančić, neće biti idealno koliko god izbor bio dobar. Ivan Martinović dominira u Hannoveru, Šime Ivić igrama je zaslužio transfer u Leipzig, a zatreba li, tu je i Luka Šebetić. Ima izbora, ali prvi je prvi...

Najčitaniji članci