Obavijesti

Sport

Komentari 3

Biberon osvojio 51. Kutiju šibica

Biberon osvojio 51. Kutiju šibica
5

Nakon sedmeraca je momčad Biberon Koestlin bila bojla od Kerschoffset Kamgrada 3-1. Veteranski turnir osvojio je KMN Meteorplast Vitomarci, a ženski ekipa Michieli Tomić

VIDEO

Pobjednik 51. izdanja tradicionalnog malonogometnog turnira Kutija šibica, u Zagrebu, je momčad Biberon Koestlin koji je u finalnom susretu svladao nakon raspucavanja sedmeraca s 3-1, 1-1 Kerschoffset Kamgrad.

Nakon dva odigrana finala na Kutiji šibica, 2017. i 2019. godine te poraza u tim susretima, bilo je ovo premijerno slavlje za Biberon Koestlina na prestižnom malonogometnom turniru.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček prošlogodišnjih osvajača Kutije

Pokretanje videa...

Doček za osvajače Kutije šibica u Mostaru VIDEO

Poveo je Kerschoffset Kamgrad krajem prvog poluvremena, u 19. minuti je strijelac bio Igor Osredkar. Biberon Koestlin se u igru vratio na početku drugog dijela, a u 23. minuti je Luka Suton pogodio za 1-1. Nakon toga se mreže više nisu tresle te su o pobjedniku odlučivali sedmerci gdje se istaknuo vratar Biberon Koestlina Luka Pavlović.

Biberon Koestlin tako je u završnici turnira dva puta bio spretniji i sretniji pri raspucavanju. U polufinalu je gubio 0-2 sve do 38. minute, a 1-2 do pola minute prije kraja protiv Poliklinike Milojević. Na kraju je izborio sedmerce u kojima je također slavio.

Biberon Koestlin pobjednik glavnog turnira Kutije šibica

Treće mjesto osvojila je Poliklinika Milojević koja je s 2-0 bila bolja od CB Sea Wolf Gradnje Elez. Prvo je Antonio Konsuo tri minute prije kraja postigao prvi pogodak na susretu za 1-0 Poliklinike Milojević, a sve je riješeno autogolom Dominika Čičića minutu prije kraja.

Turnir veterana osvojila je momčad KMN Meteorplast Vitomarci koja je nakon raspucavanja s 2-1 bila bolja od Pelmen ZGnogomet. Tijekom 40 minuta igre nije bilo pogodaka.

51. Kutija šibica, KMN Meteorplast Vito pobjednici su veteranskog turnira

Kod djevojaka je pobjednička ekipa Michieli Tomić koja je s minimalnih 1-0 bila bolja od MC Plus Agram Poliklinike Milojević. Pogodak odluke postigla je Zerina Piskić već u četvrtoj minuti.

51. Kutija šibica, finalna utakmica ženskog turnira, 
Michieli Tomić - ŽNK MC Plus Agram Poliklinika Milojević
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu