Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Bielsa urnebesnim davanjem izjava nasmijao cijelu Englesku

Marcelo Bielsa u karijeri je prošao brojne klubove, ali nikada nije vodio niti jedan engleski klub. Odlučio se i on okušati i na Otoku, a odmah nakon prve utakmice nasmijao je sve prilikom davanja izjava

Foto: Twitter
10 komentara

Leeds United posljednji put je osjetio čar Premier lige u sezoni 2003/04. kada je završio na 19. mjestu te ispao iz najvišeg razreda engleskog nogometa

Od tada se, nekad slavni engleski klub, muči po nižerazrednim ligama kako bi se vratio na stari put, a ove sezone su angažirali slavnog trenera Marcela Bielsu u nadi da će im vratiti slavu. 

Popularni 'El Loco' odmah po dolasku u klub izazvao je pažnju svjetske javnosti tjerajući igrače da skupljaju smeće puna tri sata kako bi cijenili naporan rad koji njihovi navijači moraju odraditi kako bi zaradili novac za ulaznicu na stadion. 

Na taj način je Bielsa započeo svoju avanturu u drugoligašu Leedsu, a nastavio ju je na urnebesan način. Pred početak prve utakmice na klupi nekadašnjeg slavnog kluba, El Loco je muku mučio s davanjem izjava s obzirom da još uvijek ne zna engleski, a poslije utakmice, u kojoj je njegov Leeds slavio s uvjerljivih 3-1 nad Stokeom, uslijedio je pravi show. 

Dok mu je novinar postavljao pitanja na engleskom Bielsa je mirno čekao svog prevoditelja da mu ta ista pitanja prevede na španjolski, a onda je davao odgovore. 

Umjesto da odgovara na engleskom, Bielsa je tražio od svog prevoditelja da mu na uho prevodi njegove misli na engleski, a onda je on to sve probao sam izgovoriti u čemu se i nije baš proslavio.

Izlazile bi iz Bielse vrlo kratke i komične rečenice pa je njegovo prvo pobjedničko obraćanje postalo hit na Otoku.

Naši partneri pišu
Message