Obavijesti

Sport

Komentari 291

Bijesni Danac optužuje sutkinje: Ovo sam vidio prije 20 godina! Trče okolo i pričaju balkanski...

Bijesni Danac optužuje sutkinje: Ovo sam vidio prije 20 godina! Trče okolo i pričaju balkanski...

Sutkinje su im poklanjale dosta lopti. Naravno da moramo tražiti razloge poraza u nama i znam da se to čini šupljom pričom, ali u takvim uvjetima teško se fokusirati na prave stvari, kaže Jesper Jensen

VIDEO

Tako mi je žao i boli me jer mislim da nismo zaslužili izgubiti na ovakav način. Ali čestitam Hrvaticama što su odvele meč na svoj mlin, promrmljao je Jesper Jensen nakon poraza u utakmici za broncu na Euru.

Kad te svi prije početka tako velikog natjecanja vide na postolju, a ti ostaneš bez medalje na svom parketu, u Herningu, i to u utakmici u kojoj 17 minuta nisi uspio zabiti, najpoštenije bi bilo da priznaš poraz.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice slave broncu

Ali danski izbornik, koji je u najavi utakmice rekao da "ništa novo ne moraju izmišljati da bi dobili Hrvatice" i "da bi prije početka Eura odmah pristao da igraju protiv Hrvatske za broncu", nije takav tip.

On razloge poraza vidi u nečem drugom. Recimo, crnogorskom sudačkom paru Mitrović - Kažanegra.

- Ovo je bilo smiješno, groteskno... Sutkinje su nas žestoko pritiskale. To sam zadnji put vidio prije 20 godina. Trče okolo i pričaju s igračima na balkanskom jeziku. Pričali smo baš nakon utakmice, nije to bio tako visok nivo, ali suci su favorizirali Hrvatsku. To je izgledalo... Ma ne znam kako bih to objasnio - govorio je razočarani Jensen pa dodao:

- Sutkinje su im poklanjale dosta lopti. Naravno da moramo tražiti razloge poraza u nama i znam da se to čini šupljom pričom, ali u takvim uvjetima teško se fokusirati na prave stvari.

Croatia vs Denmark

Izbornik Hrvatske Nenad Šoštarić nije mu ostao dužan.

- Kaj čovjek može reći nakon ovog, odigrali smo odličnu obranu i u napadu pametno. Imali smo strašnu motivaciju, zbog danskog izbornika koji je kao ekspert rekao, da ne budem bezobrazan, da imamo jedan posto šanse u današnjoj utakmici - rekao je prilično ironično izbornik brončanih cura pa dodao:

- Što se tiče njegove velike ekspertize i njegova znanja... Bio je izbornik reprezentacije i nije se plasirao niti na jedno natjecanje. I on se našao govoriti o našoj reprezentaciji... Ovo je više od povijesti, ovo je nešto što će ući u anale hrvatskog sporta, ne samo rukometa.

EHF Euro Women

Cure su 'poginule' na parketu i iako je bilo teških trenutaka uspjele su zadržati koncentraciju i u potpunosti nadigrati Dankinje.

- Odigrali smo zaista jako dobro, nismo se htjeli žaliti. Da Tea Pijević nije spavala zbog bolesti, da su naši doktori i fizioterapeuti radili s njom jer je imala problema s vratom. Nismo se nikad žalili i kad nismo imali ništa, ni tada se nismo žalili kao ni sada. Ovo je noć za veselje, da cijela Hrvatska slavi.

- Rukomet je i najtrofejniji i najmnogoljudniji hrvatski sport. Nešto što u Hrvatskoj jako dobro znaju, ali su to sada pratili od siječnja do siječnja zbog muške reprezentacije. Nadam se da će sada pratiti i zbog nas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 291
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi