Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

'Bili su bolji, ali ne znam što su radili tih zadnjih 20 sekundi...'

Tako je to. Mi nismo igrali najljepši rukomet na turnir, čak mislim da su Nijemci bolje igrali od nas danas, ali mi smo se borili i na kraju dobili nagradu, rekao je junak Francuske Nikola Karabatić

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Bronze Medal Match - Germany v France
Foto: ANNEGRET HILSE
14 komentara

Odigrali smo odličnu utakmicu, cijela momčad je dala sve što je imala. Poslije smo odigrali prilično loše te zadnje dvije minute da bismo ponudili ovu neizvjesnost - rekao je kroz smijeh Nikola Karabatić nakon velike pobjede Francuske protiv Njemačke u utakmici za treće mjesto na Svjetskom rukometnom prvenstvu.

- Ne znam što su oni radili tih zadnjih 20 sekundi... Izgubili smo loptu dok sam još bio na klupi i u jednom trenutku su ju oni čudno izgubili. Ušao sam, pred sobom vidio samog njemačkog golmana i rekao sam to je to, moraš pucati.

Francuska se vratila nakon što je na poluvremenu gubila 13-9. Na početku drugog dijela napravila je 6-1 i u potpunosti preusmjerila susret. Na koncu, bronca je došla kao nagrada.

- Da, to je čarolija, puno je tu emocija. Ovakvi trenuci su ono za što svaki dan dajemo sebe na treningu. Jako sam sretan i jedva se čekam vratiti suigračima u svlačionicu.

Karabatić je prije Svjetskog prvenstva imao ozljedu i nije znao hoće li nastupiti. Pa čak i takav nezaliječen i spreman na pola, opet je bio junak francuske reprezentacije.

- Ma jako sam sretan što sam došao na prvenstvo i što sam bio u stanju voditi tim... Kada sam se u listopadu ozlijedio nisam se uopće nadao (nastupu na SP op.a.), samo sam se nadao da ću što brže moći igrati rukomet bez bolova. Zahvaljujem PSG-u što me pustio da dođem na prvenstvo.

Njemačka je kao jedan od domaćina mogla do medalje. No, ovoga puta nedostajalo je malo sreće.

- Tako je to. Mi nismo igrali najljepši rukomet na turnir, čak mislim da su Nijemci bolje igrali od nas danas, ali mi smo se borili i na kraju dobili nagradu.

Tema: Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. u Danskoj i Njemačkoj

Message