Obavijesti

Sport

Komentari 100

Bilić će objaviti popis u zadnji tren: Odlučit ću hladne glave...

Bilić će objaviti popis  u zadnji tren: Odlučit ću hladne glave...
1

Hrvatski izbornik Slaven Bilić na konferenciji za novinare u Bad Tatzmannsdorfu je rekao kako će završni popis igrača za Euro '12. objaviti zadnji dan roka, 29. svibnja

VIDEO

Hrvatski izbornik Slaven Bilić odlučio je na prošireni popis staviti 27 igrača znajući da će četvoricu morati otpisati. Nimalo mu nisu olakšali igrači iz drugog plana koji su sjajno odigrali prijateljsku utakmicu protiv Estonije (3-1) u Puli. 

- Bit će mi jako teško. Otežali su mi. Muče me slatke brige. Jako sam zadovoljan kako su igrači reagirali. Rok je do 29. svibnja u podne pa ću čekati do zadnjeg trenutka s objavom popisa igrača - rekao je Slaven Bilić na konferenciji za novinare u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu.

Imam slatke brige. O popisu igrača odlučit ću u utorak, Slaven Bilić

Prilično je jasno da će Slaven otpisati Juricu Buljata i četvrtog golmana Gorana Blaževića, no morat će odbaciti još dvojicu igrača. Nikola Kalinić, Ivo Iličević i Milan Badelj bore se za jedno mjesto, a sva trojica odlično su odigrala protiv Estonije. Nije jasno i što će Bilić s Lovrenom. 

- Lovrenova je ozljeda još ozbiljna, ali ide na bolje. Dejan napreduje svaki dan i već je počeo trčkarati. Ili da kažem tek? Ne znam. Euro je pred vratima, ali o Lovrenu ću odlučiti hladne glave - rekao je Slaven.

Hrvatska nogometna reprezentacija sjajno je dočekana na drugom dijelu priprema u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu.

- Odlično su nas dočekali. Sutra (ponedjeljak) igramo trening utakmicu protiv niželigaša. Nijedan se trening ne može mjeriti s utakmicom bez obzira što će nam protivnik biti niželigaš - rekao je Bilić.

Na laganu ozljedu požalio se Josip Šimunić. Dobio je nezgodan udarac na utakmici protiv Estonije.

- Joe se ne sjeća udarca, ali nateklo mu je stopalo. Dva je dana preskočio trening iz predostrožnosti, no brzo će se vratiti u puni ritam treninga - dodao je izbornik.

Ola: Bit će kako izbornik odluči

Kako gleda na napadačku opciju Mandžukić - Jelavić pitali su novinari Ivicu Olića. 

- Neću reći da itko ima prednost ispred mene, ja imam svoje mišljenje, ali ako izbornik odluči da ne igram, morat ću se s time pomiriti. Izbornik slaže momčad i on je odgovoran za igru i rezultat - rekao je Ivica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...