Obavijesti

Sport

Komentari 54

Bilić dobio otkaz u Watfordu!

Bilić dobio otkaz u Watfordu!

Watford je većinu sezone držao šestu poziciju koja vodi u doigravanje za ulazak u Premier ligu, no posljednjih tjedana upali su u krizu. Imali su tek pobjedu u pet utakmica, pali su na deveto mjesto, a čelnici nisu imali strpljenja

VIDEO

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić prije pola godine prihvatio je vrući krumpir. Nakon što je osam mjeseci bio bez kluba, preuzeo je klupu engleskog drugoligaša Watforda. Uz jedan cilj, a to je vratiti klub u Premier ligu. No, nije teklo onako kako su vlasnici se nadali pa je klub smijenio Bilića usred sezone!

Watford je većinu sezone držao šestu poziciju koja vodi u doigravanje za ulazak u Premier ligu, no posljednjih tjedana upali su u krizu. Imali su tek pobjedu u pet utakmica, pali su na deveto mjesto uz četiri boda zaostatka za šestom pozicijom.

Do kraja regularnog dijela sezone ostalo je 11 kola, itekako se stvari daju popraviti, no kontroverzna obitelj Pozo, koja je na čelu kluba, opet nije imala strpljenja. U pet godina smijenili su devet trenera, a Bilić je čak treći u posljednjih godinu dana. Mijenjaju ih kao na traci. Trebao bi im netko reći da treneri nemaju čarobni štapić s kojim će napraviti čuda u nekoliko mjeseci.

- Želimo uspjeti ove sezone, tako da je potrebno brzo reagirati dok još imamo šanse plasirati se u doigravanje. S obzirom da je zimski prijelazni rok odavno završio, promjena trenera jedina je dostupna opcija za vraćanje energije momčadi za posljednje utakmice koje su pred nama - rekao je tehnički direktor Ben Manga o odluci kluba.

Slaven Bilic

Znao je Slaven u kakav klub je došao, vrlo brzo je nametnuo autoritet i poboljšao rezultate. Watford je jedno vrijeme držao čak i treću poziciju, no u veljači je sve krenulo naopako. Kako je klub potvrdio, momčad će do kraja sezone voditi Chris Wilder.

Nane je, nakon pola godine, opet bez posla. U Engleskoj je uvijek poželjan, pogotovo zbog onoga što je radio na klupi West Hama i WBA-a pa ne bi bilo čudno da ga uskoro opet vidimo na otoku. Podsjetimo, u karijeri je vodio Hajduk, Hrvatsku, Lokomotiv Moskvu, Bešiktaš, Al Ittihad, West Ham, WBA, Beijing Guoan. Veliki trag ostavio je u Turskoj gdje je vodio Bešiktaš, a kada god Galatasaray i Fenerbahče traže novog trenera, on je na vrhu liste želja. Do sada se nije ostvarilo, ali nikad nije kasno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu