Obavijesti

Sport

Komentari 40

Bilić: Glupo je to sada reći, ali još smo i dobro prošli...

Bilić: Glupo je to sada reći, ali još smo i dobro prošli...
1

Ovo je stvarno bolno, ostavlja traga. Prizemljenje, ogoljenje..., govorio je hrvatski izbornik nakon 1-5 na Wembleyu. Kazahstan slijedi za mjesec dana

VIDEO

Nakon onoga što se događalo na Wembleyu teško je bilo i Slavenu Biliću reći nešto posebno pametno. Sve je jasno, sve riječi zapravo su suvišne. I nema tu posebne rasprave.
- Ovo nije normalan poraz, znamo to. Ovo je jako bolno, ostavlja traga. Ovo je prizemljenje, ogoljenje... - tražio je Bilić riječi kojima bi opisao debakl. I pronašao ih je, pogotovo ovo s prizemljenjem 'drži vodu', baš je tako sve ovo izgledalo.
- Ma nismo mi tako loši kao što smo izgledali večeras - nastavio je Bilić. Nije previše filozofirao, svjestan je i sam da nema pravo tražiti neke posebno duboke razloge nakon ovakvog debakla.
- Odmah je krenulo loše, bili su brži i bolji na svakom dijelu terena, u svakoj situaciji... Nisu oni nas ničim iznenadili, jednostavno su svaki put bili brži, u svakom duelu, bili su kompaktniji, tehnički bolji... - nabrajao je hrvatski izbornik.
Nije imao Ćorluku i Kovača, nije imao Modrića, ali imao je Pokrivača. I iskoristio ga je, nakon svega može se reći - nažalost. Već nakon 15 minuta ga je maknuo s lijeve strane obrane, ali Pranjić je bio još gori.
- Bili smo hendikepirani, bez par igrača, ali mislili smo da ova ekipa može parirati. I računali smo da ćemo se izrotirati unutar ove postave ako ne bude valjalo. Ali nije bilo pomaka, pa smo na poluvremenu morali mijenjati.
Ušli su Rakitić i Petrić početkom nastavka, ali spasa nije bilo. Brod koji je počeo tonuti u prvom dijelu, u drugom je - potonuo.
- Nakon 5-1 je glupo to reći, ali dobro smo i prošli - kazao je Bilić.
- Runje nas je spasio da ne bude još i puno gore. Uh... Ni u snu se nismo nadali da ćemo ovako podbaciti - dodao je izbornik, koji se u jednom trenutku čak i ponadao:
- Početkom drugog poluvremena, kad smo počeli izgledati kao ekipa, primili smo onaj treći gol i tu smo pukli.
Teško će mu biti podići igrače, sreća je samo što do gostovanja u Kazahstanu ima mjesec dana. Dovoljno da ova bruka ne bude baš potpuno u mislima. Nakon utakmice u svlačionici je vladao muk. Ni zadnjih dana nije bilo onako kako smo navikli.
- Kakva je atmosfera? Ma nikakva! Nismo navikli da nas netko ovako pregazi. Nemamo se što lagati, ovo će ostaviti traga na nama. Ali moramo pokazati karaktar i vratiti se u Kazahstanu - rekao je izbornik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...