Obavijesti

Sport

Komentari 24

Bilić: Moram biti zadovoljan jer smo bili bez četiri važna igrača

Bilić: Moram biti zadovoljan jer smo bili bez četiri važna igrača
1

Moram pohvaliti igrače zbog njihove izvedbe. Manchester United imao je prilike, ali nije pogađao okvir jer smo sjajno blokirali njegove udarce, izjavio je Slaven Bilić...

VIDEO

Mogu samo pohvaliti momčad zbog načina kako smo se branili, zatvarali ih i kako smo stajali s loptom u posjedu, rekao je nakon remija kod Manchester Uniteda (0-0) trener West Hama Slaven Bilić.

"Čekićare" su centimetri dijelili od petog šoka ove sezone i pobjede nad engleskim velikanima. Za razliku od Arsenala, Liverpoola, Manchester Cityja i Arsenala, "crveni vragovi" izbjegli su poraz u utakmici na Old Traffordu.

- Količina prilika protiv momčadi koja je primila samo jedan gol kod kuće ove sezone, osobito kad tomu dodate da smo bili bez četiri važna igrača, dovodi me u situaciju u kojoj moram pohvaliti igrače zbog njihove izvedbe. To nam daje samopouzdanje, ali ipak nismo zabili gol - rekao je Slaven i dodao:

- Manchester United imao je prilike, ali nije pogađao okvir jer smo sjajno blokirali njegove udarce. Ne možete očekivati da ih neće imati, ali ograničili smo ih na minimum i zato sam zadovoljan.

U sljedeća četiri tjedna, zaključno s drugim danom 2016., "čekićare" očekuje pet utakmica: Stoke City (kući), Swansea City, Aston Villa (obje u gostima), Southampton i Liverpool (obje kući).

- Uoči napornog ritma u prosincu ovo je dobro. Imamo puno utakmica i, kad nam se ozlijeđeni igrači vrate, moramo nastaviti igrati kao danas: braniti se kao momčad.

Osim što je petu utakmicu u nizu ostao bez pobjede u Premiershipu, Bilića može brinuti i što je, prema svemu sudeći, na nešto duže vrijeme izgubio Victora Mosesa koji je izašao iz igre u 37. minuti zbog ozljede.

- Još je prerano, ali ne izgleda dobro. Radi se o zadnjoj loži, zaboljela ga je i morali smo ga zamijeniti. Velik je to udarac za nas, ali moramo ostati pozitivni jer će neki drugi igrači dobiti priliku u utakmici protiv Stokea. Ako ne tada, onda protiv Swanseaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union
Užas: Reprezentativca su zalili kiselinom, ima teške opekline
UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA

Užas: Reprezentativca su zalili kiselinom, ima teške opekline

Nogometaša Faisala Halima napali su opasnom kiselinom u trgovačkom centru u Maleziji. Nakon napada otežano razgovara i ima opekline po lijevoj strani tijela, a čeka ga višemjesečna pauza od nogometa