Obavijesti

Sport

Komentari 38

Bilić ponovno na vrhu golom u 6. minuti sudačke nadoknade

Bilić ponovno na vrhu golom u 6. minuti sudačke nadoknade
2

Momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić protiv jednog od 'davljenika' lige tek je golom u šestoj minuti sudačke nadoknade uspjela osvojiti sva tri boda

VIDEO

Nakon što je Fenerbahçe kiksao i u 28. kolu turskog prvenstva odigrao samo 1-1 na gostovanju kod Eskişehirspora, prvo je Galatasaray na svojoj Türk Telekom Areni s 1-0 svladao Gaziantepspor i preuzeo vrh ljestvice, a onda je otprilike 23 sata kasnije Beşiktaş pred domaćim navijačima na svom Recep Tayyip Erdoğan stadionu pobjedom od 2-1 nad Karabüksporom preuzeo čelo poretka.

VIDEO

Momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić protiv jednog od 'davljenika' lige tek je golom u šestoj minuti sudačke nadoknade uspjela osvojiti sva tri boda.

Dva crvena i pet žutih

U gruboj utakmici glavni sudac Bülent Yildirim podijelio je dva crvena kartona i pet žutih , a poveli su domaćini u 25. minuti kada je precizan bio 32-godišnji Kanađanin Atiba Hutchinson . Sve je na mlin domaćih nogometaša otišlo u 42. minuti kada je 31-godišnji Nizozemac Boy Waterman dobio crveni karton i činilo se tada kako će Beşiktaş lakoćom zadržati vodstvo s igračem više.

Međutim, u 54. minuti Bilić u igru uvodi Necipa Uysala , a 24-godišnji Turčin samo četiri minute kasnije dobiva crveni karton. Počeli su tada problemi za domaćine, a u 79. minuti 22-godišnji Turčin Musa Cagiran zabio je za 1-1 i šokirao domaće navijače.

Bilić pogodio sa zamjenom

Bacili su domaćini tada sve u napad, a Bilić je u 84. minuti u igru uveo 23-godišnjeg Cenka Tosuna , Turčina rodom iz Njemačke, koji u trenucima kada su već svi mislili da je gotovo, u šestoj minuti sudačke nadoknade, zabija za erupciju oduševljenja na domaćem stadionu.

Momčad Slavena Bilića već peti put ove sezone u samoj završnici utakmice izvlači bod ili pobjedu, no ova je posebno važna jer je do kraja prvenstva ostalo još samo šest kola i svakako će do samoga kraja biti iznimno zanimljivo.

Gužva šest kola do kraja

Na ljestvici sada vodi Beşiktaş sa 61 bodom , koliko ima i drugoplasirani Galatasaray , no momčad Slavena Bilića ima pet golova bolju gol razliku . N a trećem mjestu je Fenerbahçe s bodom manje. Spomenimo i kako u predzadnjem kolu Galatasaray pred domaćim navijačima dočekuje Beşiktaş.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...