Sport

Komentari 32

Biliću, želiš Oršića? U redu, ali Dinamo traži 15 milijuna eura

Biliću, želiš Oršića? U redu, ali Dinamo traži 15 milijuna eura

Mislav Oršić prema Transfermarktu vrijedi 9,5 milijuna eura i jedan je od najvažnijih igrača Dinama koji se prometnuo u hrvatskog reprezentativca. Bilić bi ga u Engleskoj, ali "modri" ga neće pustiti tako lako

Mislav Oršić briljira u dresu Dinama. Ove je sezone već zabio 19 golova u svim natjecanjima. Moćan kao krilni napadač, a moćan i samom vrhu napada. Došao je i do hrvatske reprezentacije, pa ne čudi interes mnogih velikih klubova. 

Navodno se za njega zanima i WBA, klub našeg Slavena Bilića. Oršićeva vrijednost prema Transfermarktu je 9,5 milijuna eura, ali teško da bi Dinamo svojeg ponajboljeg igrača pustio za manje od 15 milijuna eura, a pitanje je može li WBA toliko platiti.

Spominjala se svota od desetak milijuna eura, ali Dinamo bi ipak tražio više. Ipak se radi o momčadi koja igra u drugoj engleskoj ligi. Istina, iduće bi sezone trebala ponovno biti u Premiershipu, ali pitanje je mogu li baš trošiti velik novac dok su članovi Championshipa.

Mario Šitum otišao je kod Prosinečkog u Kayserispor, gdje već nekoliko dana čeka na liječnički pregled i potpis ugovora, a Mario Gavranović i Izet Hajrović također bi u siječnju mogli otići iz Dinama.

Zagrepčani su na pripremama u Rovinju. Nakon pobjede nad ZTE-om u Maksimiru u subotu (2-0), u Istri će prije nastavka prvenstva odigrati četiri utakmice: protiv Lokomotive (17. siječnja), Slovackog (18. siječnja) Orijenta (24. siječnja) i Kopra (25. siječnja)

Prva službena utakmica ove godine za "modre" bit će 1. veljače protiv Slavena u Koprivnici, potom idu kod Rijeke na četvrtfinale Kupa.

Najčitaniji članci