Obavijesti

Sport

Komentari 103

Bilima su uoči susreta s Istrom čak i telefoni odbili suradnju

Bilima su uoči susreta s Istrom čak i telefoni odbili suradnju
3

Zaprijetili su iz Nyona kako će Uefini disciplinci tražiti dvostruku kaznu za Hajduk, čak dva domaća europska susreta bez gledatelja, jer je Hajduk višestruki recidivist

VIDEO

U poglavlju ovogodišnjih europskih kazni Hajduku nedostaje još ona zadnja, kazna za utakmicu s Interom u Milanu. No i prije nego li ona bude izrečena, a izvjesno je da zbog brojnih pirotehničkih sredstava koja su na San Siru njihovi navijači aktivirali hoće, Splićani su u velikim problemima. 

Naime, do sada je Hajduk u blagajnu Uefe uplatio čak 90.000 eura, po 30.000 za svaku od dvije utakmice protiv Skonta, te za ogled s Interom na Poljudu. Tome treba dodati i kaznu jedne utakmice bez gledatelja, koju su Splićani, opet zbog pirotehnike, zaradili na prvom ogledu sa Skontom na Poljudu.

I upravo taj dio kazne se zakomplicirao. Hajduk se na kaznu žalio i sada ga iz Uefe pozivaju da krajem mjeseca pošalje u Nyon delegaciju, koja će na licu mjesta braniti ono što je u žalbi napisano. No isto tako, zaprijetili su i kako će Uefini disciplinci tražiti dvostruku kaznu za Hajduk, čak dvije domaće europske utakmice bez gledatelja, jer je Hajduk višestruki recidivist.

U Hajduku su na sto čuda, čak i jedna europska utakmica bez gledatelja za njih je pogubna, jer je primjerice protiv Skonta Hajduk ljetos inkasirao preko 2 milijuna kuna, a protiv Intera čak 5 milijuna kuna. Takav udar na kronično praznu blagajnu Hajduk će teško podnijeti.

Karusel za spas...

Situacija u klubu je iznimno teška, ali što je teža to navijači više očituju svoju ljubav. U subotu navečer je u Splitu bilo puno automobila koji su na cestu izašli samu u svrhu pozivanja sugrađana na utakmicu s Istrom. 

Trube u nepreglednom karuselu nisu prestajale zvoniti do kasno u noć...

Brbić 'moljaka'...

U očekivanju kredita spasa od 30 milijuna kuna, koji bi im trebao biti uskoro odobren, Hajdukov predsjednik Marin Brbić muku muči kako skrpati kraj s krajem, kako uvjeriti sve vjerovnike da se strpe još malo, dok ne stigne kredit kojim će biti podmirena većina najhitnijih potraživanja. 

Brbić moljaka da se Hajduku ne isključi struja, voda..., danas i telefon... Na Poljudu su zamrle fiksne linije, no samo kad su u pitanju odlazni pozivi. Iz Hajduka ne može nitko nazvati, no njih se može dobiti. Ako ništa, barem se vjerovnici mogu raspitati kad će im dugovanja biti podmirena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...