Obavijesti

Sport

Komentari 29

Bio je bez posla tri-četiri dana, Tudor postaje Eto'ov trener?!

Bio je bez posla tri-četiri dana, Tudor postaje Eto'ov trener?!
1

Antalyaspor zapravo ima vrlo dobru momčad na papiru, tu su i Samir Nasri, Jeremy Menez te Johan Djourou, ali igraju jako loše: druga su najgora obrana turske Superlige i treći najneefikasniji napad...

VIDEO

Murat Özari, član Upravnog odbora Galatasaraya danas je za turske medije neslužbeno potvrdio da je blizu dogovora sa Slavenom Bilićem i da bi nekadašnji trener mrskog rivala Bešiktaša za koji dan mogao biti predstavljen kao nasljednik Igora Tudora. No, od toga nema ništa jer je novi trener turskog diva legendarni Fatih Terim.

Osim toga, engleski mediji prenose kako je bivšeg menadžera West Hama kontaktirao i Swansea, davljenik iz Premiershipa. Prema otočkim kladionicama Bilić je s Tonyjem Pulisom trenutačno drugi favorit za klupu Swanseaja, odmah iza Franka de Boera. 

Iz istih izvora u doznajemo da i bi Igor Tudor vrlo lako mogao ostati u Turskoj. Naime, odmah nakon što je dobio otkaz u Galatasarayu kontaktirao ga je predsjednik Antalyaspora, 33 godišnji Ali Safak Özturk i Tudor je uzeo dan-dva za razmišljanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trenutačno su tek 16. na tablici turske Superlige, dakle u zoni su ispadanja i zbog toga je prije desetak dana klupu morao napustiti trener Leonardo. Legendarni brazilski igrač, a kasnije i trener Milana izdržao je svega dva mjeseca na klupi prvoligaša iz Antalije i dobio samo tri od 16 utakmica. Privremeni trener je Španjolac David Badia Cequier.

Antalyaspor zapravo stoji neshvatljivo loše s obzirom da u momčadi imaju imena poput Samuela Eto'oa ili igrače vrijedne po deset milijuna eura poput Samira Nasrija, koji je još lani igrao za Sevillu. Tu je i bivši Arsenalov igrač i švicarski reprezentativac Johan Djourou, a za Jeremyja Meneza, nekadašnju zvijezdu Rome i PSG-a, turski mediji pišu da je na odlasku u meksičku Club Americu. 

No igraju očajno - u jednoj jedinoj utakmici dosadašnjeg dijela prvenstva nisu primili gol i jedino pretposljednji Geclerbirligi ima lošiju obranu od njih u čitavoj ligi. Veliko je pitanje može li ih Igor Tudor uopće spasiti od ispadanja jer je poznato da on gaji izrazito napadački nogomet, a Antalyaspor je, unatoč imenima poput Eto'oa, još i treća najneefikasnija momčad lige. A za dno turskog prvenstva, sa svega osam bodova iz 16 kola prikovan je bivši Tudorov klub Karabükspor.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem