Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Birtija: Mi BBB-i na derbiju pjevamo Marjane, Marjane

Policija treba zatvarati sve pijane budale koje ne razumiju da je sramota da se Hrvati međusobno tuku, kaže Mario Mucafir (40), osnivač BBB-a

PIXSELL
Foto: PIXSELL
2 komentara

Često se žalite da mediji prate samo Dinamo i Hajduk. Vaš prijatelj koji nije mogao doći stalno se zauzima da pišemo o plivanju jer njegov sin pliva. Eto, sad imate priliku reći sve što vam je na duši. Hoćete li govoriti o Dinamu ili o plivanju, pitao sam ekipu u zagrebačkom kafiću Rustica na dan utakmica Dinama i Hajduka u Europi.
- Ma, naš Božo bi život dao za Dinamo, ali stvarno ga smeta to što ništa ne pišete o plivanju. Govorit ćemo o Dinamu, a na kraju o plivanju - reče ugostiteljica Sandra Bačani.
- A da malo govorimo o časti? - uključuje se Mario Mucafir Muc (40), ‘80-ih godina hodočasnik na utakmice u Beograd, Novi Sad, Prištinu... Ne zna gdje sve nije bio. Sad mu je draže gledati ih doma, u društvu, uz cugu.
- Osnivač sam pravih Bad Blue Boysa, ne ovoga što gledamo danas. Ma je, ni mi nismo bili bebe, ali sve smo rješavali šakama. Nije kod nas bilo baklji u oko – dodaje.

NASTAVAK BIRTIJE PROČITAJTE OVDJE

Naši partneri pišu
Message